Foto: Puck Moonen hangt in zwembad in extreem kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft besloten dat een momentje rust ook wel goed is. Dat doet ze in een extreem kort broekje. 

Puck Moonen moet even bijkomen bij koel zwembad

Het leven van wielrenster Puck Moonen staat voornamelijk in het teken van trainen. Ze zit het grootste deel van haar dag op de fiets of bevindt zich in de sportschool. Het is een vrij zwaar bestaan, maar wel noodzakelijk als je net als Puck de absolute top wilt bereiken. Maar soms tussendoor moet je even de tijd nemen om te kunnen ontspannen. Alleen maar trainen is ook niet goed. Gelukkig lijkt Puck Moonen dat aardig te snappen. Zo zit ze heerlijk aan een verkoelend zwembad in de warme zon te genieten van haar vrije dag. Ze heeft het een stuk beter dan haar vrienden en familie in Nederland. Die zitten namelijk te bibberen tussen de sneeuw in Nederland.

De prachtige benen van Puck Moonen

Er is natuurlijk één spiergroep die Puck meer traint dan de rest en dat zijn haar benen. Dat moet ook wel als wielrenster, die moeten ten alle tijden het goed doen. Als mooi extraatje zorgen al die uren trainen er nu wel voor dat Puck prachtige benen heeft om naar te kijken. Ook in deze video wordt maar weer eens duidelijk hoe aantrekkelijk ze zijn. Het past goed bij de rest van het knappe lichaam van de sporter. Puck is namelijk van top tot teen een enorm verleidelijke vrouw. Dat zie je ook wel als je door haar foto’s gaat op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

In dit strakke sportpakje ziet Puck Moonen er geweldig uit

Puck wordt vaak buiten het sporten om gespot in de meest verleidelijke outfits, maar zoals het bij meer sportvrouwen gaat, ziet ook Puck er het meest aantrekkelijk uit in haar strakke sportpakje. Haar wielrennersoutfit zit strak om haar lijf gebonden waardoor je een goed beeld krijgt van Puck haar prachtige vormen. De wielrenster voelt zich ook het meeste op haar gemak in zo’n heerlijk strak pakje. Dat valt wel te begrijpen, als je er zo goed uit ziet wanneer je zo’n pakje draagt. Puck hoeft ook helemaal niet veel van zichzelf te laten zien om verleidelijk over te komen. Ze heeft een bepaalde uitstraling waardoor iedereen helemaal gek op haar is. Dan is zo’n pakje al meer dan genoeg om aantrekkelijk gevonden te worden.

Puck Moonen geniet nog even van warme zon

Het ziet er niet naar uit dat Puck snel terug zal komen naar Nederland. Dat is ook niet zo gek, de sportieve brunette blijft veel liever op een plek waar het lekker warm en niet zo glad is. Puck fietst namelijk het liefste door de natuur en in Nederland is dat met de kou en gladheid gewoon niet te doen op het moment. Maar van het voorjaar zal Puck ongetwijfeld weer even haar gezicht laten zien. En anders kan je haar gelukkig nog volgen op Instagram, waar ze de ene na de andere knappe foto plaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!