Foto: Puck Moonen hangt in zwembad in extreem kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft besloten dat een momentje rust ook wel goed is. Dat doet ze in een extreem kort broekje. 

Puck Moonen moet even bijkomen bij koel zwembad

Het leven van wielrenster Puck Moonen staat voornamelijk in het teken van trainen. Ze zit het grootste deel van haar dag op de fiets of bevindt zich in de sportschool. Het is een vrij zwaar bestaan, maar wel noodzakelijk als je net als Puck de absolute top wilt bereiken. Maar soms tussendoor moet je even de tijd nemen om te kunnen ontspannen. Alleen maar trainen is ook niet goed. Gelukkig lijkt Puck Moonen dat aardig te snappen. Zo zit ze heerlijk aan een verkoelend zwembad in de warme zon te genieten van haar vrije dag. Ze heeft het een stuk beter dan haar vrienden en familie in Nederland. Die zitten namelijk te bibberen tussen de sneeuw in Nederland.

De prachtige benen van Puck Moonen

Er is natuurlijk één spiergroep die Puck meer traint dan de rest en dat zijn haar benen. Dat moet ook wel als wielrenster, die moeten ten alle tijden het goed doen. Als mooi extraatje zorgen al die uren trainen er nu wel voor dat Puck prachtige benen heeft om naar te kijken. Ook in deze video wordt maar weer eens duidelijk hoe aantrekkelijk ze zijn. Het past goed bij de rest van het knappe van de sporter. Puck is namelijk van top tot teen een enorm verleidelijke vrouw. Dat zie je ook wel als je door haar foto’s gaat op Instagram.

In dit strakke sportpakje ziet Puck Moonen er geweldig uit

Puck wordt vaak buiten het sporten om gespot in de meest verleidelijke outfits, maar zoals het bij meer sportvrouwen gaat, ziet ook Puck er het meest aantrekkelijk uit in haar strakke sportpakje. Haar wielrennersoutfit zit strak om haar lijf gebonden waardoor je een goed beeld krijgt van Puck haar prachtige vormen. De wielrenster voelt zich ook het meeste op haar gemak in zo’n heerlijk strak pakje. Dat valt wel te begrijpen, als je er zo goed uit ziet wanneer je zo’n pakje draagt. Puck hoeft ook helemaal niet veel van zichzelf te laten zien om verleidelijk over te komen. Ze heeft een bepaalde uitstraling waardoor iedereen helemaal gek op haar is. Dan is zo’n pakje al meer dan genoeg om aantrekkelijk gevonden te worden.

Puck Moonen geniet nog even van warme zon

Het ziet er niet naar uit dat Puck snel terug zal komen naar Nederland. Dat is ook niet zo gek, de sportieve brunette blijft veel liever op een plek waar het lekker warm en niet zo glad is. Puck fietst namelijk het liefste door de natuur en in Nederland is dat met de kou en gladheid gewoon niet te doen op het moment. Maar van het voorjaar zal Puck ongetwijfeld weer even haar gezicht laten zien. En anders kan je haar gelukkig nog volgen op Instagram, waar ze de ene na de andere knappe foto plaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.