Foto: Marieke Elsinga laat zich opsluiten met groep gretige mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga laat zich vrijwillig opsluiten met een groep gretige mannen voor de Q-escape room. Dat kan alleen maar goed gaan. 

Net als vorig jaar heeft Q-Music een escape room opgezet voor de meest populaire dj’s van de radiozender. Bram Krikke in een poging de escape room te kunnen ontsnappen. Of dat gaat lukken is de vraag, maar Marieke en haar mannen hebben er in ieder geval heel veel zin in. Die staan praktisch op springen, zo graag willen ze de escape room oplossen. gelukkig zit Marieke erbij om de mannen een beetje in het gareel te houden, anders kon het nog wel eens slecht aflopen met de opgesloten heren.

Lees ook: Marieke Elsinga wordt gek in Q-escape room
Marieke mag weer een keer jocken op leuke video

Tijdens het oplossen van de escape room, waar Marieke en haar mannen een aantal dagen over mogen doen, moet er natuurlijk ook gewoon radio gemaakt worden. Dus tussen de spannende opdrachten en gekke mysteries, zit er altijd wel iemand achter de knoppen, muziek te draaien en de luisteraars vermaken. Het leuke aan de Q-escape room is dat Marieke zelf weer een keer achter de knoppen belandt. Ze mag weer eens ouderwets jocken wat ze in geen tijden gedaan heeft. En daar is ze zelf uitermate blij mee. Ze kan het ook nog steeds. De mannen geven natuurlijk meteen credits aan Marieke, die echt geweldig haar best gedaan heef.
Deze foto bewijst dat Marieke na 75 uur nog steeds kan lachen

Na 75 uur met elkaar opgesloten te hebben gezeten kunnen Marieke en de drie heren het nog prima met elkaar vinden. Sterker nog, ze lachen wat af met elkaar. Dat is heel bewonderingswaardig, aangezien ze heerlijk dicht op elkaar zitten deze dagen. Op een kluitje bij elkaar een escape room oplossen kan al voor veel frictie zorgen, laat staan als er ook nog eens continu radio gemaakt bij moet worden. Maar gelukkig kunnen de vier dj’s nog gewoon goed samen door één deur. De gezelligheid straalt er aardig van af. Marieke kan het zo te zien met iedereen enorm goed vinden.

Marieke en haar mannen doen vroeg kerstdiner

Je kan natuurlijk niet zomaar de escape room uit om een hapje te eten. Dus Marieke en haar mannen besloten om in hun beste zondagse kleding aan een mooi gedekte tafel te gaan zitten en alvast een voorproefje van het kerstdiner te doen. Marieke zag er in haar jurk natuurlijk weer adembenemend uit. De vier Q-Music dj’s hadden het tijdens dit kerstdiner ook buitengewoon naar hun zin. Nu heb je het al gauw naar je zin als je Marieke Elsinga in een mooie jurk mag aanschouwen, maar het lekkere eten en de gezelligheid waren een goede bijkomstigheid. Samen met haar collega’s beleefde Marieke de avond van haar leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!