Doorgedraaide Robin Martens danst met luiers op gekke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens gaat helemaal los. Op Instagram plaatst ze een leuke video van haarzelf en vriend Benjamin waarin ze typische ouder-frustrateis van zich af dansen.

Robin Martens is een van de meest begeerde vrouwen van het land. Helaas is ze al van de markt. Sterker nog, ze heeft samen met haar partner Benjamin een kindje. En met de komst van een kindje komen ook die typische problemen die ouders meemaken. Zoals het gebrek aan slaap en het verschonen van de luiers. En in plaats van daar een ouderwets potje over te klagen, besluiten Robin en Benjamin om er een leuk nummer van te maken. En bij een leuk nummer hoort natuurlijk ook een goed dansje. Robin zwaait enthousiast luiers heen en weer voor het leuke filmpje.

Lees ook: Robin Martens spat van je scherm op roze foto

Robin en Benjamin zijn nu al de leukste ouders

De kersverse ouders weten nu al hoe ze op een leuke en ludieke manier om moeten springen met de chaos die bij het krijgen van een kind komt kijken. En dat maakt hen zeer geschikt als ouders. Over tien jaar kunnen ze dit soort clips op de verjaardag van hun dochtertje nog een keer afspelen en haar daar voor al haar vriendjes een beetje mee voor schut zetten, zoals ouders dat doen. Robin en Benjamin lijken wel de leuke, coole ouders te worden. Dus grote kans dat alle toekomstige vriendjes en vriendinnetjes van hun dochtertje bij hun thuis willen spelen, omdat haar ouders zo relaxed zijn. Robin en Benjamin worden, als ze op deze tour door gaan, de leukste ouders van de buurt.

Robin is nu al de knapste moeder van Nederland

Het is misschien een beetje vroeg om te zeggen, aangezien er veel knappe moeders rondlopen binnen Nederland, maar misschien is Robin wel de knapste van hen allemaal. Robin heeft in een recordtijd na haar bevalling zichzelf weer helemaal terug in topvorm gekregen. Haar altijd prachtige lichaam is daarmee weer in zijn volle glorie hersteld. En dat betekent voor Robin dat ze weer haar mooiste pakjes, jurkjes en dergelijke uit de kast tevoorschijn kan toveren om zichzelf te transformeren in de beeldschone verschijning die ze altijd al geweest is. Met haar prachtige gezicht, zwoele blik, prachtige lichaam en verleidelijke stijl is Robin zeer zeker de mooiste moeder van Nederland.

Robin is klaar voor de winter met mooie foto

Tussen het moederen door heeft Robin ook nog de tijd om af en toe een momentje voor zichzelf te pakken. Dan gaat ze het liefste even lekker naar buiten toe. Deze tijd van het jaar is dat echter wel koud. Maar je wil jezelf ook niet helemaal inpakken in dikke jassen. Robin wil natuurlijk ook een beetje mooi voor de dag komen. Dat is haar aan deze foto’s te zien goed gelukt. Niet alleen heeft ze de perfecte winter outfit, ze ziet er ook nog eens geweldig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!