Foto: Loiza Lamers nodigt volgers uit om vooral naar inhoud van haar te kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loiza Lamers plaatst uitdagende foto’s van zichzelf in erg spannend , waar haar volgers het bloedheet van krijgen.

Loiza Lamers poseert vol charme in

Uiteraard is Loiza Lamers nog steeds één van de knapste vrouwen van ons land. Het is geen wonder dat de blondine ook altijd erg hoog scoort in de FHM mooiste vrouwen van Nederland lijst. Toch moet je dit als model en influencer maar blijven bewijzen, want alle volgers smachten naar content van Loiza. Het model doet veel achter de schermen, maar plaatst niet zo ontzettend veel meer op haar social media. Tot groot verdriet van vele natuurlijk, want iedereen wil natuurlijk niks liever dan naar Loiza kijken. Gelukkig voelde Loiza dit net op tijd aan voordat iedereen echt boos zou worden. Loiza komt ook niet zomaar weer binnen op haar Instagram, nee dat doet ze met een echte knaller van een fotoreeks. De blondine plaatst twee foto’s in haar prachtige roze . Het is wel duidelijk dat Loiza een ongelofelijk mooi heeft. Het model poseert in haar terwijl ze speels haar spijkerbroek openvouwt. Bij de foto schrijft Loiza dat het niet gaat om wat je kan zien, maar om wat eronder zit. Loiza lijkt de suggestie te geven dat iedereen in haar moet kijken.

Loiza Lamers geeft erg intens interview

De carrière van Loiza Lamers is natuurlijk enorm snel gegroeid nadat ze de winnares werd van Hollands Next Top Model een aantal jaar geleden. Sindsdien is Loiza niet alleen een bekend model in Nederland, maar ze doet nog veel meer. Zo presenteert Loiza veel shows en verschijnt er regelmatig een inspirerend interview over de jeugd en transitie van Loiza in een bekend blad. Net zoals in onderstaand interview met Loiza voor het Parool. Het interview gaat over de paden die Loiza al heeft bewandeld en waar ze in de toekomst heen wil. Het nieuwste project van Loiza Lamers is namelijk haar eigen theatertour. Tijdens deze tour zal Loiza in theaters een soort collegetour achtige interactie hebben met het publiek. De blondine hoopt mensen uit het publiek te kunnen inspireren en misschien helpen.

Lees ook: Foto: Loiza Lamers nodigt volgers uit om vooral naar inhoud van haar te kijken

Loiza Lamers heeft het wel erg gezellig met boer Ayoub

Voor een concept van het magazine &C gaat Loiza Lamers samen met bekende boer Ayoub de natuur in. De twee gaan in gesprek over van alles en nog wat. Op onderstaande video is te zien hoe Loiza probeert koeien te voeren en wordt afgekraakt door boer Ayoub. De twee lijken in ieder geval om elkaar te kunnen lachen en dat zorgt voor een leuk gesprek. Loiza en Ayoub hebben het onder andere over relaties en Ayoub vertelt over jaloezie. De twee lijken enorme tegenpolen, maar de match is er zeker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!