Foto: Lisa Vol maakt diepe indruk met openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van de meidengroep OG3NE heeft weer een bijzonder geslaagde foto geplaatst. Deze keer staat de prachtige blondine met haar jasje open. 

De prachtige Lisa Vol, de oudste zus van de meidengroep OG3NE, heeft weer een bijzonder geslaagde foto geplaatst op haar Instagram account. En dat is goed nieuws voor al haar volgers die het natuurlijk geweldig vinden om meer materiaal van de knappe blondine te ontvangen. Ze zijn enorm in de wolken met de foto van Lisa, die met een opengeslagen jasje op de gevoelige plaat is vastgelegd. De knappe blondine zag je nog nooit zo verleidelijk. Lisa weet ook hoe aantrekkelijk ze er uit ziet op de foto, want ze zet het knappe kiekje nog even extra kracht bij door een zwoele blik op te zetten.

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE gooit benen wijd op het strand

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Roze en blauw zijn de kleuren van Lisa Vol

De prachtige Lisa Vol heeft een bijzonder goede foto geplaatst op haar Instagram account. En daarop zie je dat ze haar jasje net een beetje open gedaan heeft. Op die manier komt de outfit van Lisa nog net even wat beter over. En dat is maar goed ook, want de prachtige blondine heeft een nieuw roze topje gekocht en dat moet ze natuurlijk wel even laten zien aan de buitenwereld. En dat kan niet als de stof van haar blauwe jasje in de weg zit. Haar jasje moet dus een beetje open, anders kan Lisa niet pronken met haar mooie en nieuwe kleding. En dat wil de knappe zangeres wel doen. Want waar heeft ze anders dat mooie setje voor gekocht? Lisa poseert even verleidelijk voor de camera. En dat doet ze uitmuntend. al haar volgers zijn flink onder de indruk van het spannende kiekje.

Lisa Vol haar mooie krullen zijn erg aantrekkelijk

Het meest verleidelijke kenmerk van Lisa is niet haar prachtige lichaam, dat in het roze topje nog even extra goed overkomt. Het meest verleidelijke kenmerk, dat zijn toch echt haar wilde, blonde krullen. Daar kan je Lisa ook gelijk aan herkennen. De prachtige zangeres besteedt ook altijd veel tijd en moeite aan het verzorgen van haar kapsel. En dat merk je wel. Er is geen moment dat Lisa er niet buitengewoon goed uit ziet. Haar volgers vinden dat natuurlijk erg fijn aan de zangeres.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol niet meer single dankzij nieuwe vriend

Lisa was een lange tijd single. Het viel dus te verwachten dat ze een keer weer aan een partner zou beginnen. En dat is dan ook eindelijk gebeurt. Na een tijdje zich alleen gered te hebben, is de blonde zangeres nu weer aan de man. En ze lijkt ontzettend gelukkig in de liefde. Jammer voor alle mannen van Nederland, maar natuurlijk wel goed voor Lisa, die weer gelukkig lijkt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!