Foto: Lieke Martens duikt in armen van knappe teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vrouwenvoetbal kijk je natuurlijk voor de mooie prestaties, maar stiekem is de manier waarop de afgetrainde dames hun doelpunten vieren ook zeker een reden om in te schakelen! Lieke Martens en haar teamgenote maken er een mooi feestje van!

Lieke Martens speelt nu al een tijdje in het buitenland. Op dit moment speelt ze voor de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain. In Nederland is het al genieten geblazen met de knappe vrouwelijke voetballers, in Frankrijk kunnen ze er alleen ook wat van.

Lieke Martens komt met twee benen van de grond

Het was een belangrijke wedstrijd voor de knappe voetbalster. Het ging namelijk om het plaatsen voor de vrouwelijke Champions League. Hiervoor moest de Nederlander twee wedstrijden spelen. De eerste wedstrijd hadden ze met 2-1 gewonnen, hier nam Lieke Martens de openingsgoal voor haar rekening. De tweede wedstrijd hadden ze aan een gelijkspel genoeg om zich te kwalificeren. In de tweede wedstrijd was Lieke Martens weer goud waard voor Paris Saint-Germain; ook hier scoorde de Nederlandse namelijk de openingstreffer. Uit blijdschap sprong Lieke Martens in de armen van haar knappe teamgenote.
Lieke Martens geniet van heerlijk strand dagje

Waar we ons hier al lekker warm moeten aankleden, zit Lieke Martens in het warme Frankrijk nog lekker van het mooie weer te genieten. Als de voetbalster een dagje niet hoeft te voetballen zoekt ze gelijk het strand op. Lekker met je blote voeten in het zand geniet Lieke in een paar prachtige outfitjes van de zon.
Lieke Martens is goed met ballen

Lieke Martens heeft laatst de overstap gemaakt van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. Waar ze met haar oude voetbalclub al bijna alle prijzen heeft gepakt wat er te pakken valt doet ze het bij haar nieuwe voetbalclub ook goed. Bij haar debuut maakte de 29-jarige buitenspeler namelijk na vijf minuten al haar eerste doelpunt. Bij haar nieuwe voetbalclub zijn ze dan ook onder de indruk van de nieuwe aanwinst.

Lieke Martens ziet haar bankrekening groeien na het tekenen van een nieuw contract. Naar verluidt gaat de Nederlander 250.000 euro per jaar kunnen bijschrijven door haar nieuw contract. Ze heeft een driejarig contract getekend wat goed is voor één kleine miljoen. Het is dan ook niet gek dat de knappe voetbalster haar oude club FC Barcelona heeft ingeruild.
Lieke Martens neemt keeper Benjamin van Leer mee naar Parijs

Nu de knappe voetbalster een nieuwe club heeft moet ze natuurlijk ook verhuizen. Keeper Benjamin van Leer gaat dan ook al te graag mee met zijn vriendin. Sinds kort is de keeper transfervrij op te pikken, maar nog geen club heeft zich gemeld voor de keeper. Nu de keeper nergens onder contract staat kan die gezellig mee verhuizen naar Parijs. Totdat Benjamin van Leer een nieuw contract heeft blijft die gezellig samen met zijn vriendin in Parijs wonen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!