Video: Puck Moonen bewondert eigen lijf in luchtig broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige wielrenster Puck Moonen heeft een zeer onthullend pakje aangetrokken en filmt zichzelf terwijl ze haar in de spiegel eens goed bekijkt…

Puck Moonen trots op progressie in sportschool

In een video die de Nederlandse wielrenster Puck Moonen onlangs op haar Instagram verhaal plaatste, is ze haar eigen in de spiegel flink aan het aanbidden. Eerder liet ze weten dat ze aan het sporten was. Een sportvrouw moet natuurlijk goed in vorm blijven, en is daar zelf verantwoordelijk voor. Haar kat kijkt aandachtig naar de uitputtende workout die Puck aan het doen is. In de video laat ze haar benen zien en vraagt ze zich af of ze weer meer spieren erbij heeft gekregen.

Puck Moonen spreekt zichzelf flink tegen

Puck Moonen deed onlangs mee met het wieler-evenement Gravel One Fifty. Na de intense rit van vijf-en-een-half uur lang wordt Puck Moonen geïnterviewd voor de aftermovie van het event. Hier laat ze weten dat deze rit de ergste uren van haar leven waren. Dit zegt ze terwijl ze nog op de fiets zit. Nog verder na het event krijgt Puck een medaille voor de derde plek en zegt ze: “Het was een leuke race en ik hoop dat ik het nog een keer mag doen!”. Deze twee uitspraken zijn natuurlijk totaal verschillend. Gelukkig kan Puck Moonen hier zelf ook om lachen. Ze plaatst eerst de eerste uitspraak in haar verhaal en daarna de tweede met de tekst erbij: “Ook ik, 5 minuten later”. Ze maakt zichzelf dus een beetje belachelijk om haar eigen uitspraken. Niks mis met een beetje zelfspot, Puck!

Puck Moonen ligt aan zwembad in spannend badpak

Eventjes geleden plaatste Puck Moonen een pittige foto op haar Instagram. Op de foto ligt ze in een nietsverhullend badpak op de rand van een zwembad heerlijk te genieten van de warme zon. In het bijschrift vertelt ze dat ze even lekker tot rust komt aan de kant van het zwembad nadat ze een ritje op haar fiets heeft gemaakt. Op de foto is dan ook haar fiets terug te zien. Deze foto laat weinig aan de verbeelding over voor de fans van de prachtige Puck Moonen.
Puck Moonen bewondert zichzelf wel vaker in de spiegel

Recentelijk plaatste Puck Moonen een aantal foto’s op haar Instagram om aan haar volgers te bewijzen dat ze niet altijd in een spandex pakje rondloopt. Veel volgers hebben haar gevraagd of ze andere outfits kon delen dan alleen haar wielerpakje. Daar heeft ze op geantwoord door middel van deze foto’s. Negen van de tien keer heeft ze een kort topje aan met een stoere broek en hoge sneakers. Op één van de foto’s heeft ze een verleidelijk jurkje aan, maar op de laatste twee foto’s heeft ze toch maar gekozen voor comfort en draagt ze heerlijke huispakjes. Zelf vindt ze dan ook haar laatste foto de leukste. Dus behalve strakke en verhullende outfits, kan Puck ook genieten van een warme joggingsbroek en een lekkere dikke trui.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.