Foto: Knappe Youtuber Nienke Helthuis deelt beelden in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De YouTuber Nienke Helthuis is onbekend in Nederland, maar in Brazilië is ze een vrouwelijk heldenfiguur. In haar video’s richt ze zich op de Portugese kijkers. Nienke is erg succesvol met haar kanaal, op YouTube heeft ze meer dan 3 miljoen abonnees.

Nienke Helthuis op vakantie in Costa Rica

Bij Nienke was het altijd al een puntje op haar bucketlist om op vakantie naar Costa Rica te gaan, en deze week kon ze die activiteit afstrepen van haar bucketlist. Nienke reist samen met haar zus in de auto door Costa Rica. Tijdens het reizen ontdekken ze de kleine steden en zwemmen ze in het vellen blauwe water, en daar kunnen wij ook wat van terugzien op haar Instagram pagina. ook deelt de blondine soms erg foto’s van hoe zij op het strand ligt in haar bikini. Daar kunnen haar volgers ook van genieten, ook al is de meerderheid van haar volgers vrouwelijk.

Informatie Over Nienke Helthuis

Nienke Helthuis is 25 jaar en heeft al meer dan 300 video’s gepubliceerd op YouTube. Vroeger maakte Nienke vooral reactie video’s, real life en kook content. Nienke is geboren Almelo en woont nu in Brazilië. in 2016 was Nienke van plan om haar YouTube kanaal te starten, en dat is een groot succes! Maar niet in Nederland. In haar YouTube video’s spreekt ze namelijk Portugees.
Een normale baan buiten YouTube voor Nienke Helthuis

Tijdens het succes op YouTube had Nienke nog een “normale” baan als content manager in Hengelo. daar creëert ze websites voor bedrijven en bedenkt ze marketing strategieën. Zo leert ze nog veel voor haar eigen Social media pagina’s. Wanneer mensen vroegen waarom ze nog een baan had reageerde ze: “Ik had het idee dat ik niet meer groeide op YouTube, dus ik besloot gewoon te solliciteren. Want YouTube is heel leuk, maar als het wegvalt, moet je creatief zijn.” En daarin tegen heeft ze nu gelijk, met haar YouTube account van 3.3 miljoen behaald ze nauwelijks 50 duizend weergaven op een video. Nienke is nu vooral actief op TikTok en Instagram, daar heeft ze samen 2 miljoen volgers op.

Corona maakte een einde aan haar YouTube carrière

Tijdens haar bezoeken in Brazilië kon Nienke nog veel reis content maken voor haar Braziliaanse fans, toen kon ze nog naar restaurants, vliegvelden en leuke activiteiten filmen. tijdens de Braziliaanse carnaval viel er de eerste corona besmetting, toen wisten ze nog van niks af wetende dat haar YouTube carrière ten onder kan gaan. Wanneer de wereld op slot ging voor langer dan een jaar was het heel moeilijk voor Nienke om nog leuke en creatieve video’s te maken. Omdat het moeilijk was om nog leuke video’s te bedenken begon ze veel minder video’s te plaatsen op haar YouTube kanaal. Met YouTube video’s maken is ze helaas gestopt, ze heeft al 8 maanden geen video’s geplaatst. Maar bovendien plaatst ze nog wel foto’s en video’s van haar leuke reisjes in het buitenland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.