Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Zelfs sneeuw smelt van zwoele blik Juultje Tieleman

Het is officieel: Juultje Tieleman heeft de meest zwoele blik van Nederland. Dat kan je ook wel zien aan haar foto’s op Instagram. Daar plaatst de knappe blondine de ene na de andere prachtige selfie. En als er dan één ding opvalt is het dat Juultje op al die foto’s een erg blik laat zien. Juultje zou er goed aan doen om haar Instagram te vullen met mooie selfies. Die doen het ontzettend goed namelijk. Al haar volgers zijn er namelijk unaniem over eens dat Juultje met haar lach zelfs de sneeuw buiten zou kunnen doen smelten. Zo heet is de influencer. De foto van Juultje haar warme lach moet je simpelweg gezien hebben.

Lees ook: Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman deelt nieuwe winterse outfit

De prachtige blonde YouTuber heeft een nieuwe outfit gekocht, specifiek bedoeld voor haar wintervakantie. Die moet Juultje dan ook wel even aan haar volgers laten zien, want anders heeft ze de leuke outfit voor niks gekocht. En dus maakt ze een mooi filmpje in haar winterse hutje. Juultje is helemaal ingepakt in haar outfit. Ze lijkt het er in ieder geval wel warm te hebben. Ook staat het strakke winterpakje haar heel erg goed. Je ziet ondanks de warme en wat dikkere stof nog steeds goed de contouren van Juultje haar geweldige . De witte accenten zoals de muts en de handschoenen zorgen ervoor dat Juultje nog eens extra goed opvalt. De hele outfit staat Juultje natuurlijk ontzettend goed.

Van de foto’s van Juultjes Tieleman krijg je het warm deze winter

Ondanks de dikke lagen stof weet Juultje met haar foto’s toch iedereen een stukje warmer te maken. En dat is goed nieuws. De knappe blondine blijft dat hopelijk ook nog voldoende doen. Ze heeft het eigenlijk natuurlijk hartstikke druk met plezier hebben tijdens haar vakantie, maar wil ook nog genoeg tijd inplannen om een beetje leuke foto’s te maken voor haar volgers. Aan het einde van haar vakantie kan je dus rekenen op een goed gevulde Instagram feed van Juultje. Die zorgt er wel voor dat haar volgers nooit zonder mooie foto’s hoeven te zitten.

Juultje Tieleman draagt kraag warm doekje voor haar mond

De knappe influencer heeft het tijdens haar vakantie toch wel een beetje koud. En dus besluit ze om een war stukje stof voor haar mond te doen. Maar dat moet er natuurlijk wel een beetj goed uitzien. Dus kiest Juultje voor een heel modieuze balaclava. De gezichtswarmer ziet er ongelooflijk zacht en aaibaar uit. Het zorgt er gelijk voor dat Juultje een stuk liever overkomt in haar winterse outfit. En dat is natuurlijk wel een mooi pluspunt. In haar warme, roze hoofdwarmer gaat Juultje met gemak de deur uit. de kou doet haar weinig meer. Het is de redding van Juultje deze winter geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!