Voetbalster Daphne van Domselaar loopt zelfs op krukken mooi te wezen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De beeldschone voetbalster Daphne van Domselaar heeft ondanks haar blessure nog steeds een ontzettend mooi leventje. 

Voetbalster Daphne van Domselaar, bekend als keepster bij de Oranje Leeuwinnen, moet tegenwoordig vanwege een operatie helaas op krukken lopen. De operatie is het gevolg van een blessure die ze in het veld opliep. Maar natuurlijk houdt dat de mooie voetbalster niet tegen. Daphne gaat ervoor en laat zien dat ze absoluut een mooi leven kan hebben, zelfs als ze even niet kan voetballen. En van dat mooie leventje deelt de blondine natuurlijk allemaal leuke foto’s.

Daphne van Domselaar laat zien waar ze van gemaakt is

De talentvolle keepster zal het begin van de EK-kwalificatie van de Oranje Leeuwinnen moeten missen. Dit is vanwege een operatie die volgde op een heupblessure. Die liep ze op tijdens een wedstrijd van haar club Aston Villa tegen Arsenal. Hoewel de ingreep succesvol is verlopen, moet ze het resterende seizoen aan zich voorbij laten gaan. Dat is natuurlijk jammer voor de prachtige dame. Maar ze blijft ondertussen wel opdagen bij trainingen om haar team te ondersteunen. Dat is natuurlijk bijzonder te noemen.

Daphne van Domselaar kan moeilijk stilzitten

De leuke blondine is misschien even wat moeilijker ter been, maar dat betekent niet dat ze dan maar stilzit. Integendeel, Daphne heeft zich de afgelopen tijd goed vermaakt. Zo is ze nog steeds aanwezig bij sommige trainingen om haar teamgenoten te assisteren en aan te moedigen, en natuurlijk maakt ze dan even een leuke selfie met haar fans. Dat zorgt ervoor dat de sfeer er in ieder geval goed in blijft zitten bij haar club. Zo draagt Daphne nog steeds bij aan een goede voetbalomgeving. Dat zal niemand, en zeker niet een stel krukken, haar afpakken. De mooie voetbalster heeft daar veels te veel energie voor. Dat zou toch niet lukken, dat stilzitten. Dus dan gaat Daphne maar weer vol gas aan de slag.

Daphne van Domselaar maakt vrolijk ommetje met krukken

Daarnaast werd ze gespot terwijl ze met haar hondje danste, wat er natuurlijk heel schattig uitzag. Bekijk die video hier! Daphne kan zelfs in haar huidige toestand nog een klein dansje wagen met haar trouwe viervoeter. En dat is natuurlijk wel weer bijzonder om te zien. De mooie voetbalster zorgt er in ieder geval voor dat ze zichzelf blijft vermaken. En als klap op de vuurpijl was ze zelfs op krukken de stad aan het verkennen, en dat ging verrassend goed. Met een glimlach op haar gezicht straalde ze zelfs in haar mooie outfits. Daphne zorgt er in ieder geval voor dat ze zelfs met haar krukken een beetje mooi voor de dag komt. En dat vinden haar fans natuurlijk wel fijn. Die genieten van de mooie foto’s van de voetbalster, zelfs als ze met krukken aan het lopen is. Hoewel ze momenteel niet op het veld kan staan, laat Daphne van Domselaar zien dat haar positiviteit en vastberadenheid niet te stoppen zijn. En dat levert best een hoop mooie nieuwe foto’s op waar iedereen enorm van kan genieten.

Meer zien van  Daphne van Domselaar kan op Instagram

Als je nou meer van de mooie voetbalster wil zien, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze nog veel meer mooie plaatjes staan van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...