Foto: Jutta Leerdam duwt haar twee trofeeën omhoog in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam laat maar weer is zien waarom ze een van de mooiste schaatssters van Nederland is. Haar twee trofeeën spreken voor zich.

Nederland is een echt schaatsland. Met veel toppers in ons kikkerlandje springt er toch wel één bovenuit. Dit is niemand minder dan Jutta Leerdam. Wat een prachtdame is dat zeg. Met haar twee enorme trofeeën laat ze elke man voor haar smelten.

Jutta Leerdam in niets verhullend topje

In een verleidelijk topje staat Jutta Leerdam in de badkamer. Even de juiste pose vinden en een heerlijke selfie kan gemaakt worden. Terwijl ze een heerlijke selfie maakt duwt ze haar trofeeën omhoog. Haar volgers kunnen hier alleen maar van genieten. Wanneer je het plaatje ziet snap je waarom haar volgers wegsmelten. De prachtige schaatsster heeft zichzelf ook helemaal opgemaakt. De make-up is on point en haar heerlijke outfitje ook. Nu Jutta Leerdam vrijgezel is komen de prachtige outfitjes uit de kast. De joekels worden niet meer beschermd, maar heerlijk vrijgelaten. Met 3.4 miljoen volgers op Instagram heeft de knappe blondine het voor het uitkiezen. Ze hoeft haar trofeeën alleen maar omhoog te duwen en haar volgers staan in de rij.

Jutta Leerdam pakt weer gouden plak bij de wereldbeker

Naast dat Jutta Leerdam er beeldschoon uitziet, kan ze ook nog is verbazingwekkend schaatsen. De knappe blondine heeft weer een gouden plak te pakken tijdens de wereldbeker. De wereldbeker wordt in verschillende rondes gereden. Nu in ronde twee pakt Jutta op de 1000 meter goud en op de 500 meter brons. Ze laat zelf ook weten dat de 1000 meter een van haar favoriete afstanden is. Dat ze op deze afstand de gouden plak pakt is dan ook haar absolute streefpunt. In het heerlijke schaatspakje komen haar trofeeën jammer genoeg minder naar buiten. Waar ze er in haar topje verbluffend uitzien, zijn ze in het schaatspakje bijna verdwenen. Dit neemt niet weg dat Jutta Leerdam er nog steeds geweldig goed uitziet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam staat met trots voorwerp op de foto

Na haar uitstekende prestatie tijdens de wereldbeker staat ze vol trots op de foto. Dit doet ze met niets minder dan de gouden plak. Er komen vaak verleidelijk beelden voorbij van Jutta Leerdam, maar hier staat ze niet vaak lachend op. Nu laat ze een heerlijk onschuldig lachje van zichzelf zien. Met haar prachtige blauwe ogen kijkt ze recht in de camera. Wanneer zo’n verbazingwekkend koppie recht in de camera kijkt, smelt je spontaan weg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam gaat terug in de tijd

Afgelopen zomer was Jutta op het heerlijke Ibiza. Nu deelt ze hier weer prachtige foto’s van. In een verleidelijke jurk staat ze op de rotsen. Deze jurk zit zo ongelofelijk strak om haar achterste dat je haar rondingen precies kan zien. In deze open jurk moet ze oppassen voor de wind. Een zware windstoot en alles van Jutta Leerdam is te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.