Foto: Jutta Leerdam duwt haar twee trofeeën omhoog in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam laat maar weer is zien waarom ze een van de mooiste schaatssters van Nederland is. Haar twee trofeeën spreken voor zich.

Nederland is een echt schaatsland. Met veel toppers in ons kikkerlandje springt er toch wel één bovenuit. Dit is niemand minder dan Jutta Leerdam. Wat een prachtdame is dat zeg. Met haar twee enorme trofeeën laat ze elke man voor haar smelten.

Jutta Leerdam in niets verhullend topje

In een verleidelijk topje staat Jutta Leerdam in de badkamer. Even de juiste pose vinden en een heerlijke selfie kan gemaakt worden. Terwijl ze een heerlijke selfie maakt duwt ze haar trofeeën omhoog. Haar volgers kunnen hier alleen maar van genieten. Wanneer je het plaatje ziet snap je waarom haar volgers wegsmelten. De prachtige schaatsster heeft zichzelf ook helemaal opgemaakt. De make-up is on point en haar heerlijke outfitje ook. Nu Jutta Leerdam vrijgezel is komen de prachtige outfitjes uit de kast. De joekels worden niet meer beschermd, maar heerlijk vrijgelaten. Met 3.4 miljoen volgers op Instagram heeft de knappe blondine het voor het uitkiezen. Ze hoeft haar trofeeën alleen maar omhoog te duwen en haar volgers staan in de rij.

Jutta Leerdam pakt weer gouden plak bij de wereldbeker

Naast dat Jutta Leerdam er beeldschoon uitziet, kan ze ook nog is verbazingwekkend schaatsen. De knappe blondine heeft weer een gouden plak te pakken tijdens de wereldbeker. De wereldbeker wordt in verschillende rondes gereden. Nu in ronde twee pakt Jutta op de 1000 meter goud en op de 500 meter brons. Ze laat zelf ook weten dat de 1000 meter een van haar favoriete afstanden is. Dat ze op deze afstand de gouden plak pakt is dan ook haar absolute streefpunt. In het heerlijke schaatspakje komen haar trofeeën jammer genoeg minder naar buiten. Waar ze er in haar topje verbluffend uitzien, zijn ze in het schaatspakje bijna verdwenen. Dit neemt niet weg dat Jutta Leerdam er nog steeds geweldig goed uitziet!

Jutta Leerdam staat met trots voorwerp op de foto

Na haar uitstekende prestatie tijdens de wereldbeker staat ze vol trots op de foto. Dit doet ze met niets minder dan de gouden plak. Er komen vaak verleidelijk beelden voorbij van Jutta Leerdam, maar hier staat ze niet vaak lachend op. Nu laat ze een heerlijk onschuldig lachje van zichzelf zien. Met haar prachtige blauwe ogen kijkt ze recht in de camera. Wanneer zo’n verbazingwekkend koppie recht in de camera kijkt, smelt je spontaan weg.
Jutta Leerdam gaat terug in de tijd

Afgelopen zomer was Jutta op het heerlijke Ibiza. Nu deelt ze hier weer prachtige foto’s van. In een verleidelijke jurk staat ze op de rotsen. Deze jurk zit zo ongelofelijk strak om haar achterste dat je haar rondingen precies kan zien. In deze open jurk moet ze oppassen voor de wind. Een zware windstoot en alles van Jutta Leerdam is te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!