Video: Schaars geklede zangeres Amber Delil zoekt iemand voor vannacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Amber Delil heeft een stem als een engel. In deze video gebruikt ze die stem om iets heel ondeugends te vragen aan haar volgers.

Amber Delil is op zoek naar nachtelijk avontuurtje

De blonde zangeres, Amber Delil, wordt bekend in 2016 als onderdeel van TP4Y. De meidengroep doet mee aan Holland’s Got Talent. Ze belanden in de finale, maar winnen helaas het programma niet. TP4Y brengt twee singles uit, maar besluit in 2018 te stoppen waarna Amber haar solo carrière begint. In 2019 start ze bij SLAM! als presentatrice. Vanaf 2021 besluit ze haar muziek droom te volgen en tekent ze een platencontract. Een tijdje geleden mocht ze bij Qmusic live wat nummers zingen en daar plaatst ze recentelijk een video van. In de video doet ze een cover van het nummer ‘Hallo’ van Antoon. In het begin van de video is het nummer echter nog helemaal onherkenbaar. Amber maakt het liedje een beetje haar eigen en zingt dat ze hoopt dat er iemand haar vergezelt vannacht. Ze is het zat om alleen te zijn. Spannende zoektocht, Amber!
Amber Delil verwent volgers met kiekje van achter

Amber is een prachtige dame met een heerlijk lijf. Daarnaast heeft ze ook nog eens een heerlijke stem. Met al haar geweldige aspecten weet ze precies hoe ze haar volgers en fans kan verleiden. Ze is dan ook lekker actief op haar Instagram met allerlei ondeugende foto’s. Kort geleden plaatste ze een foto van zichzelf waarin ze een ontzettend leuk topje draagt met een open rug. Ze laat zich van de achterkant fotograferen terwijl ze achterom de camera in kijkt. Wanneer je betoverd bent door de prachtige achterkant van Amber, kijk je pas naar de rest van de foto. Ondanks dat Amber natuurlijk mooier is, is de achtergrond van de foto ook prachtig. Amber is namelijk in Mallorca samen met haar vriendin Moise Trustfull. Ze vraagt haar volgers om tips over haar vakantiebestemming en die krijgt ze. Veel van de reacties gaan over hoe mooi de blondine is, maar er zitten ook veel reacties tussen waarin mensen de vraag van de zangeres beantwoorden en allerlei tips geven over leuke tripjes in Mallorca.
Amber Delil deelt ondeugend lachje uit aan fans

Zangeres, Amber Delil geniet intens van haar vakantie op Mallorca met haar lieve vriendin, Moise Trustfull. De afgelopen tijd zijn er een aantal foto’s tevoorschijn gekomen op de sociale media van Amber. Één van die foto’s valt heel erg op. Het is een foto van Amber aan een tafel met een glas wijn op de voorgrond. De blondine ziet er geweldig uit met het groene topje dat ze aan heeft getrokken. De haltertop zit in het midden enkel vast met wat haakjes en houdt haar voorgevel nog maar nét verborgen. Ze geeft een ontzettend ondeugend lachje aan je camera. In de reacties zijn alleen maar positieve berichten te lezen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!