Foto: Jurkje van Sylvie Meis kan haar lijf nauwelijks bedekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is weer verschenen in een bijzonder kort jurkje. En dat kan haar maar nauwelijks bedekken. Kijk maar!

Het jurkje van Sylvie Meis is niet genoeg stof voor

Sylvie Meis heeft een prachtige jurk aangetrokken, maar hij is nogal aan de open kant. Er zit niet genoeg stof aan om het hele lijf van Sylvie te bedekken. En daarom kan je ook een groot deel van haar prachtige zien. Maar dat is juist wel verleidelijk. Sylvie Meis lijkt er zelf ook geen problemen mee te hebben. Die zit juist heel zelfverzekerd te poseren voor de camera. Het is wel duidelijk dat Sylvie deze jurk erg mooi vindt. De knappe blondine ziet er ook bijzonder knap uit in het jurkje. Het is dus zeker een goede match.

Lees ook: Foto: Volledig onherkenbare Sylvie Meis knalt bijna uit haar topje
Sylvie Meis heeft de kunst van het verleiden nog niet verleerd

Ze is al even in ons buurland gestationeerd, maar de oer-Hollandse Sylvie Meis laat nog steeds de harten van alle Nederlandse mannen sneller kloppen met haar foto’s. Nu loopt Sylvie ook al even mee in medialand. Maar in al die jaren lijkt ze nog niet het geheim van het verleiden te zijn verloren. Sterker nog, Sylvie lijkt er alleen maar beter in te zijn geworden. En dat is toch wel bijzonder. De knappe blondine bewijst keer op keer met haar foto’s dat ze een ongelooflijk goed gevoel heeft voor wat mensen aantrekkelijk vinden. En dat zet de presentatrice graag in wanneer ze weer een verleidelijke foto moet maken. Dan gaat ze precies op de manier staan waardoor haar een beetje meer verleidelijk over komt dan anders. En met de juiste kleding en visagie is Sylvie Meis al helemaal de meest perfecte vrouw op aarde.
Sylvie ziet er in elk pakje verrukkelijk uit

Of ze nu een ‘net iets te’ open jurkje draagt of een meer zakelijke outfit, je kan moeilijk ontkennen dat Sylvie Meis er goed uit ziet. In wat voor outfit de knappe blondine dan ook verschijnt, ze ziet er altijd verrukkelijk uit. Sylvie Meis zou met haar charisma nog een aardappelzak er charmant uit kunnen laten zien. Sylvie Meis heeft een bijzonder talent als het op het maken van verleidelijke foto’s aankomt. Dat kan de knappe blondine wel.
Sylvie Meis krijgt nog dagelijks complimentjes

De knappe Sylvie krijgt nog dagelijks opmerkingen binnen over haar uiterlijk. En die zijn natuurlijk alleen lovend. Met haar aantrekkelijke weet Sylvie namelijk al haar volgers flink te betoveren. Die kunnen dan niet anders dan haar overladen met complimenten. En Sylvie neemt die maar al te graag aan. Daar heeft ze immers hard voor gewerkt met het maken van al die knappe foto’s. Dan verdient ze ook wel een paar mooie complimenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!