Foto: Jurkje van Sylvie Meis kan haar lijf nauwelijks bedekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is weer verschenen in een bijzonder kort jurkje. En dat kan haar maar nauwelijks bedekken. Kijk maar!

Het jurkje van Sylvie Meis is niet genoeg stof voor lichaam

Sylvie Meis heeft een prachtige jurk aangetrokken, maar hij is nogal aan de open kant. Er zit niet genoeg stof aan om het hele lijf van Sylvie te bedekken. En daarom kan je ook een groot deel van haar prachtige lichaam zien. Maar dat is juist wel verleidelijk. Sylvie Meis lijkt er zelf ook geen problemen mee te hebben. Die zit juist heel zelfverzekerd te poseren voor de camera. Het is wel duidelijk dat Sylvie deze jurk erg mooi vindt. De knappe blondine ziet er ook bijzonder knap uit in het jurkje. Het is dus zeker een goede match.

Lees ook: Foto: Volledig onherkenbare Sylvie Meis knalt bijna uit haar topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis heeft de kunst van het verleiden nog niet verleerd

Ze is al even in ons buurland gestationeerd, maar de oer-Hollandse Sylvie Meis laat nog steeds de harten van alle Nederlandse mannen sneller kloppen met haar foto’s. Nu loopt Sylvie ook al even mee in medialand. Maar in al die jaren lijkt ze nog niet het geheim van het verleiden te zijn verloren. Sterker nog, Sylvie lijkt er alleen maar beter in te zijn geworden. En dat is toch wel bijzonder. De knappe blondine bewijst keer op keer met haar foto’s dat ze een ongelooflijk goed gevoel heeft voor wat mensen aantrekkelijk vinden. En dat zet de presentatrice graag in wanneer ze weer een verleidelijke foto moet maken. Dan gaat ze precies op de manier staan waardoor haar lichaam een beetje meer verleidelijk over komt dan anders. En met de juiste kleding en visagie is Sylvie Meis al helemaal de meest perfecte vrouw op aarde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie ziet er in elk pakje verrukkelijk uit

Of ze nu een ‘net iets te’ open jurkje draagt of een meer zakelijke outfit, je kan moeilijk ontkennen dat Sylvie Meis er goed uit ziet. In wat voor outfit de knappe blondine dan ook verschijnt, ze ziet er altijd verrukkelijk uit. Sylvie Meis zou met haar charisma nog een aardappelzak er charmant uit kunnen laten zien. Sylvie Meis heeft een bijzonder talent als het op het maken van verleidelijke foto’s aankomt. Dat kan de knappe blondine wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis krijgt nog dagelijks complimentjes

De knappe Sylvie krijgt nog dagelijks opmerkingen binnen over haar uiterlijk. En die zijn natuurlijk alleen lovend. Met haar aantrekkelijke lichaam weet Sylvie namelijk al haar volgers flink te betoveren. Die kunnen dan niet anders dan haar overladen met complimenten. En Sylvie neemt die maar al te graag aan. Daar heeft ze immers hard voor gewerkt met het maken van al die knappe foto’s. Dan verdient ze ook wel een paar mooie complimenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!