Foto: Jade Anna hijst zich in broekje van Yolanthe tijdens heet tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna staat bekend als één van de knapste vrouwen van Nederland, maar na deze hulp van Yolanthe zal ze je echt opnieuw versteld doen staan.

Jade Anna en Yolanthe zijn ongetwijfeld twee van de knapste vrouwen van Nederland. En ja, als die dan de handen ineen slaan levert dat de heetste plaatjes op! Yolanthe heeft namelijk al haar fashion-talent en vertaald naar een razend populair kledingmerk. En als iemand ervoor kan zorgen dat al je assets spectaculair in het zonnetje staan, is zij het wel! Dus als Jade Anna dan loeistrakke broekjes aantrekt met aanwijzing van Yolanthe? Je zou er spontaan van gaan watertanden.

Jade Anna verleidt volgers met goedgevuld sportbroekje

Na al die harde uren in de sportschool is het logisch dat Jade Anna een spectaculair figuur ontwikkeld heeft. Werkelijk, ons hart gaat er spontaan sneller van kloppen. En kers op de taart natuurlijk dat Jade Anna zéker niet schuw is van onthullende outfits. Als je er zo hard voor gewerkt hebt moet je het natuurlijk ook even goed tentoonstellen, toch? Zo ook dit pakje. Veel meer de aandacht op je ronde achterwerk vestigen kan haast niet! De beeldschone influencer doet nog een goede poging het plaatje wat subtiel te houden met een groot T-shirt en monochrome look, maar helaas. Wij kunnen je garanderen dat je ogen onmiddellijk naar haar strakke benen en spectaculaire rondingen getrokken worden!

Het heerlijke broekje van Jade Anna

En hoe kan het ook anders? Yolanthe heeft met haar kledingmerk CABAU namelijk een broekje ontwikkelt dat bijna als een tweede huid zo strak zit! En daarmee kan je optimaal genieten van Jade Anna’s heerlijke assets. In de eerste foto trekt de knappe blondine al je aandacht naar haar gespierde benen. Je kan duidelijk zien dat Jade Anna lange dagen in de sportschool maakt! En dan heb je foto twee nog geeneens gezien! Daar trekt Jade Anna haar shirtje namelijk omhoog om haar volgers vol zicht te geven op haar fantastische achterwerk! Met het niets verhullende broekje krijg je alles mee. Wij snappen volkomen dat Jade Anna haar figuur letterlijk en figuurlijk in het zonnetje wil zetten, want zulke billen zou je niet verborgen mogen houden. Gelukkig voor ons denkt Jade Anna dat ook, want de pose die ze erbij neemt laat ook weinig aan de verbeelding over.

Jade Anna verwent volgers met shots van bloedhete zonvakantie

Mocht je nog meer willen zien van Jade Anna’s heerlijke figuur, kijk niet verder! Haar Instagram alleen al is een werkelijke schatkist aan gouden plaatjes. Zo deelde ze recent dit heerlijke set foto’s van haar spannende zonvakantie in Ibiza. De influencer kan het natuurlijk niet laten uitgebreid verslag te leggen van haar grootse avonturen! En gelukkig maar, want anders had je dit soort heerlijke kiekjes moeten missen! Met dat intense zonnetje aan de lucht trekt Jade Anna namelijk liever kleding uit dan aan en paradeert ze haar strakke rond in de lekkerste setjes. En wij mogen daar allemaal van meegenieten. Zo trok ze recent een opvallend neon-oranje setje aan. Wij weten niet wat meer onze aandacht trekt: het minuscule stukje stof zelf, of Jade Anna’s fantastische figuur!  Gelukkig kijken wij met alle liefde meerdere malen naar dit pittige plaatje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!