Foto: Is vrouw van Nick Schilder reden voor breuk Nick & Simon?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het grootste muziek duo allertijden gaat stoppen. Nick en Simon gaan voortaan verder als Nick en als Simon. Is Nick’s vrouw de aanleiding?

Nick en Simon zijn uit elkaar. Daarmee is een einde gekomen aan een van de grootste duo’s in de Nederlandse muziek industrie. Maar zoals bij elke slechte breuk, komen ook hier de gekste verhalen weer omhoog. Zo zou de vrouw van Nick iets te maken hebben met het stoppen van het bekende duo. Wat zit hier precies achter? En is het nog mogelijk om iets te redden tussen de volkszangers of gaan ze beide voor altijd solo?

Lees ook: Foto: Simon Keizer ging non-stop vreemd met vrouwen via webcamsite

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

Nick en Simon krijgen breuk door vrouw van Nick

Nick en Simon gaan officieel uit elkaar. En dat voelt voor hun fans erg pijnlijk. Al heeft het duo natuurlijk al even geen grote hits meer gehad. Toch was er nog hoop om de gloriedagen weer op te doen leven. Die hoop lijkt helaas nu ook ten einde. Maar wat nog veel erger is: de breuk lijkt allemaal veroorzaakt te zijn door de vrouw van Nick. Is Kirsten Schilder de Yoko Ono van Nick en Simon? En zo ja, wat is daar allemaal mis gegaan tussen hen dat het nu zover heeft moeten komen? Tijd om daar eens in te duiken.

Simon werd al snel ontvolgt door vrouw van Nick

Beide mannen doen zeer geheimzinnig over de reden waarom ze uit elkaar gaan. Toch valt er wel flink over te speculeren. Eerdere berichten zeggen namelijk een hoop. Het lijkt erop dat de vrouw van Nick al een tijdje klaar was met Simon, die allerlei uiteenlopende geruchten om zich heen had hangen de laatste tijd. Simon zou blijkbaar veelvuldig vreemdgaan met webcamgirls. En dat ging er bij Kirsten niet in. Nu zat het nooit echt goed tussen de twee zangers als je de geluiden uit hun omgeving moet geloven, maar dit bleek de druppel. Kirsten ontvolgde Simon en daarmee leek de breuk tussen de zangers definitief ingezet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@simonkeizer)

Simon lijkt het allemaal wel prima te vinden om alleen door te gaan.

De Volendamse zanger lijkt het allemaal voorlopig wel prima te vinden. Hij is lekker zomer aan het vieren. En wat er na de zomer allemaal te wachten staat ziet hij dan wel. Hij zal voortaan solo door moeten. Maar vooralsnog heeft hij daar geen enkel probleem mee. Zijn voormalig compagnon ook niet trouwens. Nick kijkt zelfs wel een beetje reikhalzend uit naar een aantal van zijn solo projecten. Na jaren samen te hebben gespeeld, kunnen de twee zangers eindelijk een beetje ontdekken hoe het is om afzonderlijk van elkaar iets te maken. En dat geeft misschien eindelijk dat vuur wat beide zangers flink nodig lijken te hebben om weer goede muziek te maken. Misschien is solo gaan voor zowel Nick als Simon helemaal zo erg nog niet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...