Foto: Influencer Ellen Samijn verovert Instagram met haar flinke pluspunten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Ellen Samijn verovert het internet in een razend tempo. Met haar geweldige en ongelooflijk goede posts weet ze iedereen te verbazen.

Ellen Samijn is druk bezig met bekendheid vergroten

De prachtige blondine is een van de knapste influencers van Nederland, maar wordt meestal niet in één adem genoemd met andere populaire influencers. En dat is jammer, want iedereen zou deze knappe dame moeten kennen. Met haar heerlijke weet Ellen namelijk al haar volgers keer op keer te verrassen met de meest bijzondere plaatjes. En die slaan eigenlijk altijd wel aan. De aantrekkelijke blondine weet precies wat haar volgers willen zien en is zeker niet de moeilijkste om hen dat ook gewoon te geven. Als het aan Ellen Samijn ligt, kent straks iedereen in Nederland wie ze is. Maar waarom zou je de knappe blondine moeten volgen? Nou, hieronder staan een aantal belangrijke argumenten, waar je zeker van gaat genieten.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Jade Anna laat zich van bovenaf begluren
Ellen Samijn heeft twee prachtige pluspunten

De ontzettend aantrekkelijke blondine draagt altijd enorm strakke pakjes. En daardoor valt gelijk goed op dat haar er echt bijzonder perfect uit ziet. Neem nou de goed gevulde inhoud van haar topje. Het valt simpelweg niet te ontkennen dat Ellen Samijn daarin een stuk mooie eruit ziet dan de meeste vrouwen in Nederland. Dat is natuurlijk al een hele goede reden om meer van deze knappe blondine te willen zien. Want in haar strakke topjes krijg je altijd heerlijk veel mee van de goede rondingen van de heerlijke influencer. En daar worden de meeste mannen wel vrolijk van als ze het zien.
Ellen Samijn houdt van korte pakjes

De prachtige influencer houdt ervan om altijd heerlijke korte pakjes aan te trekken. Ze schroomt niet om een beetje van haar te laten zien. het zijn voornamelijk haar topjes die nogal strak, doorschijnend of kort zijn. Maar vindt je het heel gek? De knappe blondine heeft in dat gebied ook veel moois om te laten zien. Dus dan is het niet zo vreemd dat ze daar dan een mooie outfit voor uitkiest.
Ellen Samijn heeft ontzettend strak

Ook is Ellen Samijn vaak aan het sporten. Daardoor is haar ook zo ontzettend strak. En dat is weer mooi voor haar volgers om twee redenen. Die kunnen en meegenieten van haar heerlijke sportpakjes, die er ook heel goed uitzien. En ze kunnen genieten van het heerlijke lijf van de blondine dat met de dag mooier wordt door al dat sporten. Ellen zorgt in ieder geval erg goed voor haar en dat kan je ook wel zien. De prachtige influencer weet echt wel hoe ze haar volgers met haar prachtige lijf tevreden moet houden. En dat is een bijzonder talent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.