Foto: Influencer Ellen Samijn verovert Instagram met haar flinke pluspunten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Ellen Samijn verovert het internet in een razend tempo. Met haar geweldige lichaam en ongelooflijk goede posts weet ze iedereen te verbazen.

Ellen Samijn is druk bezig met bekendheid vergroten

De prachtige blondine is een van de knapste influencers van Nederland, maar wordt meestal niet in één adem genoemd met andere populaire influencers. En dat is jammer, want iedereen zou deze knappe dame moeten kennen. Met haar heerlijke lichaam weet Ellen namelijk al haar volgers keer op keer te verrassen met de meest bijzondere plaatjes. En die slaan eigenlijk altijd wel aan. De aantrekkelijke blondine weet precies wat haar volgers willen zien en is zeker niet de moeilijkste om hen dat ook gewoon te geven. Als het aan Ellen Samijn ligt, kent straks iedereen in Nederland wie ze is. Maar waarom zou je de knappe blondine moeten volgen? Nou, hieronder staan een aantal belangrijke argumenten, waar je zeker van gaat genieten.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Jade Anna laat zich van bovenaf begluren

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ellensamijn)

Ellen Samijn heeft twee prachtige pluspunten

De ontzettend aantrekkelijke blondine draagt altijd enorm strakke pakjes. En daardoor valt gelijk goed op dat haar lichaam er echt bijzonder perfect uit ziet. Neem nou de goed gevulde inhoud van haar topje. Het valt simpelweg niet te ontkennen dat Ellen Samijn daarin een stuk mooie eruit ziet dan de meeste vrouwen in Nederland. Dat is natuurlijk al een hele goede reden om meer van deze knappe blondine te willen zien. Want in haar strakke topjes krijg je altijd heerlijk veel mee van de goede rondingen van de heerlijke influencer. En daar worden de meeste mannen wel vrolijk van als ze het zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ellensamijn)

Ellen Samijn houdt van korte pakjes

De prachtige influencer houdt ervan om altijd heerlijke korte pakjes aan te trekken. Ze schroomt niet om een beetje van haar lichaam te laten zien. het zijn voornamelijk haar topjes die nogal strak, doorschijnend of kort zijn. Maar vindt je het heel gek? De knappe blondine heeft in dat gebied ook veel moois om te laten zien. Dus dan is het niet zo vreemd dat ze daar dan een mooie outfit voor uitkiest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ellensamijn)

Ellen Samijn heeft ontzettend strak lichaam

Ook is Ellen Samijn vaak aan het sporten. Daardoor is haar lichaam ook zo ontzettend strak. En dat is weer mooi voor haar volgers om twee redenen. Die kunnen en meegenieten van haar heerlijke sportpakjes, die er ook heel goed uitzien. En ze kunnen genieten van het heerlijke lijf van de blondine dat met de dag mooier wordt door al dat sporten. Ellen zorgt in ieder geval erg goed voor haar lichaam en dat kan je ook wel zien. De prachtige influencer weet echt wel hoe ze haar volgers met haar prachtige lijf tevreden moet houden. En dat is een bijzonder talent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!