Foto: Model Indigo Oord laat voor- én achterkant zien in badpakje met kijkgaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Indigo Oord zet wel vaker onthullende plaatjes online, maar met deze recente vakantiekiekjes doet ze alle hoofden draaien! 

Als razendpopulair Instagram-model weet Indigo Oord donders goed hoe ze de aandacht vast kan houden. En hoe kan het ook anders? De beeldschone verschijning zal vaak genoeg alle ogen op zich gericht hebben. Logisch toch dat ze daar haar werk van maakt? Wij hebben er in ieder geval wel alle begrip voor. Zeker met dit soort bloedhete plaatjes zijn wij zeer dankbaar dat Indigo zich als model op de markt zet. Want deze onthullende kiekjes wil je echt niet missen!

Indigo Oord laat volgers alles zien in opengesneden zwemsetje

Deze keer trekt Indigo Oord namelijk op een héél avontuurlijke manier alle aandacht. Indigo mag dan wel vaker onthullende plaatjes online zetten, maar deze keer gaat ze wel heel ver. De beeldschone verschijning trekt namelijk zowaar al haar kleding uit! Maar hoe kan het ook anders? Indigo vertoeft momenteel namelijk op het zonnige Ibiza. De temperaturen lopen daar hoog op. Wij zijn er dan ook alleen maar van te spreken dat Indigo zich daar ook naar kleedt! Want wat een gouden plaatjes levert het op. Zo poseert de 23-jarige schoonheid in een werkelijk piepklein zwemsetje. En als kers op de taart heeft het dunne stofje ook nog eens enorme gaten! En daarmee kan je echt bijna alles zien van haar heerlijke figuur. Niet dat je ons daar over hoort klagen, want de foto’s zijn om van te watertanden! En Indigo lijkt dat ook te weten…

Volgers Indigo Oord gaan wild om nietsverhullende achterwerk-shot

Zo poseert Indigo Oord op wel heel verleidelijke wijze voor de camera. Kijk alleen maar naar het eerste kiekje! Daar mogen we genieten van Indigo terwijl ze haar heerlijke figuur aanspant en haar fans echt alles laat zien. Het nietsverhullende pakje liet sowieso al weinig aan de verbeelding over, maar met deze pose hoef je niets meer te verzinnen! Zo laat Indigo je zo bij haar knellende topje naar binnen kijken en ook haar strakke buik wordt overheerlijk in het zonnetje gezet. En dan heb je het tweede plaatje nog geeneens gezien! Daar loopt Indigo namelijk weg voor de camera en laat je daarbij echt optimaal genieten van haar spectaculaire achterwerk. Want ook hier verhult het pittige pakje weinig! Zo lijkt het dunne stofje pas halverwege haar achterzijde te beginnen en is de rest van de achterkant zowaar weggesneden! En dat maakt haar volgers echt helemaal wild!

Indigo Oord verleidt fans met overheerlijke kiekjes in loszittend

Want dat Indigo Oord een overheerlijk figuur heeft wisten we al, maar van deze kant hebben we haar nog nooit gezien! Haar achterwerk krijgen we namelijk verre weg van vaak genoeg te zien. Al hoor je ons ook niet klagen over haar reguliere shots. Zo verwent Indigo haar fans op Instagram regelmatig met de lekkerste plaatjes. Want als het aan ons licht kan de bloedhete influencer haar knappe koppie en fantastische voorzijde niet vaak genoeg in het zonnetje zetten. Maar gelukkig voor ons lijkt Indigo daar ook zo over te denken. Zo zette ze recent nog dit overheerlijke kiekje online. En daar laat ze haar assets toch echt wel shinen! Zo schittert ze in een loszittend topje en maakt haar volgers gek door haar boezem nog nét te verbergen. Ook het loeistrakke broekje laat weinig aan de verbeelding over!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.