Foto: Holly Mae Brood onthult wat er precies gebeurt tijdens dampende scène op filmset

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bedscènes op de filmset, acceptabel of een domme keuze? Het blijft een taboe. Holly Mae Brood probeert dit taboe te doorbreken door middel van een sterk statement op haar Instagram…

Het leven van een actrice gaat niet alleen maar over rozen. Er komen toch ook echt wat moeilijkheden bij kijken. Bedscènes bijvoorbeeld. Hoe ga je daar mee om? Natuurlijk verschilt het per persoon in hoeverre degene er moeite mee heeft om een dolle duikscène te spelen. De vraag is voornamelijk: hoe zal de buitenwereld erop reageren?

Holly Mae Brood onthult wat er precies gebeurt tijdens spicy scène op filmset

De actrice en presentatrice Holly Brood weet wel raad met deze vraag. In een diepgaand statement op haar Instagram legt ze uit dat ze voor haar werk soms dit soort scènes moet opnemen. Ze bepaald zelf grotendeel hoe het eruit komt te zien. Zo bepaald zij wie er dan aanwezig zijn op de set en of ze een bekende als figurant wilt. Tegelijkertijd is er een intimiteitscoördinator aanwezig die kan coachen. Na afloop worden alle beelden en shoots gecontroleerd door Holly en haar agent. Alle overige beelden worden gewoon verwijderd, zowel voor scènes als shoots. Precies zoals het hoort natuurlijk.

Holly Mae Brood deelt sterk statement over intimiteit

In dezelfde post vertelt Holly dat ze ervan houdt om haar eigen verschijning te omarmen. Volgens haar is elke verschijning prachtig en zeker de moeite waard om te laten zien. Ze benadrukt het belang van controle over je eigen verschijning. ‘Je hebt er zelf de keuze over, ik gun dat iedereen’, aldus Holly. Ze vindt dat zo’n foto voor jou is bedoeld, dus dat betekent voor niemand anders. Zoals de tag in de post verklapt, is het een betaalde samenwerking. Het zal dus niet helemaal vanuit Holly zelf komen. Maar verliest dit haar charme? Nee, zeker niet. De boodschap is erg duidelijk en kan vooral voor onzekere meiden inspirerend werken. Oftewel, bewustzijn creëren is belangrijk. Een dergelijke foto moet gewoon kunnen, maar wel naar de juiste persoon. Holly Mae Brood laat maar weer goed zien hoe het moet en geeft het juiste voorbeeld af met haar post.

Holly Mae Brood ontvangt veel positieve comments na statement

Natuurlijk ontving de krachtige boodschap van de actrice een hoop positieve geluiden in de comments. Voorbeelden van comments zijn: ‘Inspiratie Jij! En wat goed dat je dit deelt en prachtig verwoord! Niet alleen een beauty van buiten maar vooral van binnen’. ‘Wat mooi verwoord Holly. En die reclame van KPN is een mooie duidelijke boodschap’. Kortom, het is goed dat Holly dergelijk bewustzijn creëert. Actrices met tonnen aan volgers op Instagram dienen ook als rolmodel te fungeren. Er zijn een hoop vrouwen die tegen haar opkijken en met zulke berichten kan zij flink wat invloed uitoefenen. Holly Mae Brood weet met haar mooie foto’s toch wel weer het een en ander los te maken bij haar fans. Die hebben nu gewoon een hele andere kijk op de zaken dankzij de mooie actrice.

Volg Holly Brood op Instagram voor aantrekkelijke plaatjes

De conclusie kan worden getrokken dat Holly Brood niet bang is voor een dergelijke shoot. Zo nu en dan verschijnen er wat kiekjes op haar insta. Wat betekent dit voor haar volgers? Juist, foto’s om je vingers bij af te likken. Volg je haar nog niet? Neem gerust een kijkje op Holly Brood haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...