Foto: Myron Koops laat haar enorme heuvels helemaal zien in doorschijnende onderkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De knappe Myron Koops weet hoe ze haar volgers verliefd maakt. Haar nieuwe foto’s zijn wederom niet teleurstellend.

Myron Koops is niet vies van het poseren in strakke sportkleding of kleine pakjes. Deze keer deelt ze kiekjes in een wel heel doorzichtige outfit. De Influencer plaatst een foto in de natuur waar zij een strakke doorzichtige jurk draagt. Hierdoor zie je heel goed hoe groot haar buik is gegroeid. Net als haar andere prachtige rondingen. Met de nieuwe foto’s van Myron kan je even goed genieten van al het moois wat de influencer voor je heeft aangetrokken. Bekijk de foto’s van Myron nu snel hier, voor ze weer besluit om ze van haar Instagram af te halen. Geniet er maar even goed van!

Myron Koops nog even zwanger op de foto

Myron Koops is al een tijdje zwanger. Op Instagram maakte zij eind november 2023 bekend al een tijdje zwanger te zijn. Myron heeft al sinds 2020 een relatie met vlogger Enzo Knol. De twee leerden elkaar kennen tijdens een potje karten. De twee tortelduifjes verwachten hun eerste kindje in april 2024. Eind december 2023 maakte het stel in een vlog van Enzo Knol bekend wat het geslacht van de baby. Daaruit kwam dat het eerste kindje van dit bekende koppel een jongen wordt. Op Instagram plaats de prachtige blondine elke week een update van haar buik. Het zal nog wel even duren voor het kindje hier is. Daarna zal Myron waarschijnlijk even een pauze nemen van haar taken op social media, dus geniet er nog maar goed van.

myron-koops-zwarte-jurk

Myron Koops blijft door sporten tijdens zwangerschap

Ondanks dat de buik van Myron Koops al enorm groot is kiest de influencer er nog steeds voor om door te sporten. Myron is al sinds jonge leeftijd topsporter. Langere tijd was zij professioneel schaatsster maar, na pfeiffer op te lopen heeft zij helaas haar carrière stop moeten zetten. Sindsdien is zij altijd actief gebleven. Ook nu tijdens haar zwangerschap sport zij vaak nog 4 keer per week. Op Instagram deelt zij video’s met oefeningen geschikt voor zwangere vrouwen in verschillende stadiums van de zwangerschap. Myron weet er dankzij die oefeningen nog steeds wonderbaarlijk uit te zien. Haar fans vinden het zeker een goede zet van de influencer.

De mooie blondine gaat als een speer op social media

Zelfs tijdens haar zwangerschap is Myron flink bezig met het plaatsen van mooie plaatjes van zichzelf. En daar worden haar volgers natuurlijk erg blij van. Die genieten op volle toeren van de mooie kiekjes die Myron met de wereld deelt. En dat de blonde influencer nog steeds zo leuk is om naar te kijken is met al dat sporten natuurlijk niet zo gek. Het zal straks even bijzonder worden als Myron vanwege haar kindje moet stoppen, al is het maar voor een paar weken, met zoveel content plaatsen. Dan zullen haar volgers wel ontwenningsverschijnselen krijgen. Voorlopig gelukkig nog niet, aangezien Myron vrolijk door gaat met het plaatsen van haar leuke foto’s. En daar kan je de mooie blonde influencer alleen maar dankbaar voor zijn.

Meer zien van Myron Koops kan op Instagram

Benieuwd geworden naar de prachtige foto’s van deze knappe vrouw? bekijk dan gauw de foto’s op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!