Video: Jake Paul richt zijn camera stiekem op Jutta’s diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Showbizzkoppel Jake Paul en Jutta Leerdam zijn onwijs populair op het internet. Jake Paul weet met een aantal zeer interessante plaatjes Jutta’s troeven dan ook aardig uit te melken voor zijn kijkers…

Eén van de meest spraakmakende koppels van het heden: Jake Paul en Jutta Leerdam. Iets dat niemand zal zijn ontgaan. Het stel is vanwege twee hele drukke en compleet andere levens niet vaak samen. Maar zodra ze bij elkaar zijn, delen zij dit gelijk op hun sociale media. Tuurlijk moet Jutta dan, samen met haar pluspunten, volop in beeld worden gebracht.

Jake Paul filmt stiekem diepe inkijk van Jutta Leerdam

Met maar liefst 26 miljoen volgers op Instagram is het natuurlijk belangrijk dat je je volgers tevreden houdt. Jake Paul weet dit maar al te goed. Gelukkig heeft hij hier een handige oplossing voor. Zijn knappe blonde vriendin, Jutta Leerdam, is de oplossing. In een Instagram story deelt Jake beelden van een ontbijtje met zijn geliefde in een privéjet. Slecht hebben ze het zeker niet, want er geproost met een bakje kaviaar. Een elitair ontbijt noem je dat. Pannenkoekjes en andere lekkernijen staan ook nog op tafel. Bovendien wordt verwacht dat Jake met zijn hoofd flink tekeer is gegaan op Jutta’s meloentjes tegenover hem. Jake houdt ervan en brengt ze daarom ook graag stiekem in beeld.

Jake Paul filmt stiekem gebruinde kadetten van Jutta Leerdam

De bovenstaande foto is genomen vanuit een privéjet. Waar zou de reis toe leiden? Uit een andere video op het account van Jake blijkt dat dit een zonnige bestemming betreft. Ook hier besluit de mediapersoonlijkheid Jake Paul zijn blonde vriendin maar weer eens stiekem te filmen. Aan de rand van het zwembad loopt een ontzettend bruine vrouw met een flinke achterbumper. Daarnaast schijnt er een felle zon en zijn er palmbomen te zien op de achtergrond. In de video kan je zien dat er niet alleen kokosnoten aan de bomen hangen. Wat heeft die Jake Paul het toch eigenlijk goed voor elkaar. Zijn fanbase zal hem eeuwig dankbaar zijn voor deze exclusieve content van Jutta.

Jake Paul en Jutta Leerdam samen in Miami

Jutta Leerdam worstelde een lange tijd met haar enkel, maar bij de tweede 1.000 meter bij de WK sprint lukte alles. Jutta was na een lange tijd weer tevreden met haar prestatie op de baan. Daarom trakteert ze zichzelf op een welverdiende vakantie met haar vriend. Ze besloot richting de VS te vertrekken om haar vriend weer te zien. Blijkbaar heeft Jake een reusachtige villa genaamd ‘Taj Mapaul Residence’. Deze kocht hij in 2023 voor maar liefst $16.000.000. Jutta zal zich hier naar alle waarschijnlijkheid niet gaan vervelen. Het huis heeft 8 slaapkamers, 12 badkamers, een zwembad en een garage voor maar liefst 6 auto’s. Je kan het eigenlijk niet eens een huis noemen, het is een waar villacomplex. De kans dat Jutta hier zal gaan wonen na haar schaatscarrière lijkt ontzettend groot. Benieuwd naar hoe het huis van Jake Paul eruit ziet? Klik op de link hieronder voor zijn housetour.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...