Foto: Het jurkje van Liza Sips hangt aan achterkant helemaal open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips verwent volgers wel met een héél verleidelijk kiekje! Haar openhangende achterkant hangt zo laag dat je haar doorschijnend ondergoedje kan zien! 

Diep openhangend jurkje van Liza Sips

Liza Sips stond vanochtend op en kwam op het waanzinnige idee om haar volgers flink te verwennen met een héél verleidelijk kiekje. Op de foto zien we Liza van achteren terwijl haar jurk openhangt en haar achterkant bloot laat. Maar dat is nog niet alles, want haar jurk hangt zo laag dat je haar doorschijnende kunt zien. Oeh la la! Het is geen verrassing dat haar volgers hier flink van onder de indruk zijn. Sommigen noemen haar “een godin” en anderen vragen zich af of er nog meer foto’s zullen volgen. Eén ding is zeker: Liza heeft zeker indruk gemaakt op haar fans! Maar goed, laten we hopen dat Liza zich niet te veel laat meeslepen door alle aandacht. Ze is immers meer dan alleen haar mooie uiterlijk. Ze is een getalenteerde actrice en presentatrice die ook nog eens graag kookt en schrijft. Wie weet wat voor andere verrassingen ze nog voor ons in petto heeft!

Lees ook: Foto: Liza Sips ligt languit op bed in korte nachtkleding
Lisa Sips deelt prachtige beelden van bruiloft

Zo zo, wat een verrassing voor Liza Sips op haar bruiloft! Haar man Ralph heeft zonder dat ze er iets van afwist haar beste vriendin en Expeditie Robinson-Bestie April Darby geregeld voor een spetterend optreden op hun wedding party. Je kunt je voorstellen dat Liza wel even van haar stoel viel toen ze April op het podium zag staan. Maar gelukkig was het een aangename verrassing en heeft ze er volop van kunnen genieten. Het moet gezegd worden, Ralph heeft zichzelf wel overtroffen met deze verrassing. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om April te regelen zonder dat Liza er iets van afwist, is een groot mysterie. Misschien heeft hij wel een privédetective ingeschakeld of heeft hij zijn magische krachten gebruikt. Hoe dan ook, het optreden van April was een groot succes en heeft de wedding party nog onvergetelijker gemaakt. Het is duidelijk dat Liza een man heeft gevonden die haar goed kent en haar weet te verrassen op de belangrijkste dag van haar leven. Dat belooft wat voor de toekomst!

Lisa Sips is een enorme trotse moeder!

Wat een trots moment voor Liza Sips! Ze heeft namelijk een foto gedeeld op Instagram waarop ze samen met haar zoon te zien is. En niet zomaar een foto, nee nee, een foto waarop haar zoon helemaal klaar is om te gaan judoën en Liza als trotse moeder langs de zijlijn staat. Je kunt duidelijk zien dat de judopak van haar zoon perfect past en hij er helemaal klaar voor is om zijn tegenstanders te verslaan. En Liza, die straalt van oor tot oor en kan niet wachten om haar zoon in actie te zien. Het is natuurlijk hartstikke mooi dat Liza haar zoon zo steunt in zijn sportieve avonturen. Maar laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel een beetje jaloers op dat judopak. Het ziet er zo stoer uit! Misschien moet Liza er eens over nadenken om een volwassen versie te laten maken, zodat zij ook kan laten zien wat ze waard is op de judomat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!