Foto: Gaby Blaaser vertelt gekke verhalen en verdient meer respect dan ze krijgt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gaby Blaaser heeft zich losgelaten in het programma Who’s that girl? Ze krijgt veel kritiek, maar zou ze eigenlijk niet veel meer respect moeten krijgen?

Gaby Blaaser is voorgekomen in het programma Who’s that girl. Hierin vertelde ze allemaal gekke verhalen. Dit zijn best wel heftige verhalen, Gaby heeft al enorm veel meegemaakt. Het leven als influencer is zeker niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Het kan soms, vooral mentaal, erg zwaar zijn voor mensen… Je krijgt als influencer namelijk van alles over je heen. Iedereen geeft zijn/haar ongezouten mening. Hier heeft Gaby Blaaser het soms best wel lastig mee gehad. Op school werd Gaby namelijk gepest. Ook had haar juffrouw gezegd dat ze nooit meer zal worden als een vmbo’ertje. Gaby kon dit totaal niet hebben en heeft haar juffrouw flink het tegendeel bewezen! Na deze opmerking van haar juffrouw is Gaby verandert. Ze werd wat brutaler en werd ook niet meer gepest.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser over haar moeilijke relatie met Jim Bakkum

Gaby Blaaser had vroeger een relatie met Jim Bakkum. Hij was zanger en destijds erg populair. Gaby kwam in een van zijn videoclips te spelen. Hierdoor leerde ze elkaar goed kennen. Het was volgens beide liefde op het eerste gezicht. De twee kregen een relatie, maar dit ging niet altijd goed… Gaby had moeite met de bekendheid van haar vriendje Jim Bakkum. Hij had namelijk vooral veel vrouwelijke fans. Gaby heeft veel middelvingers gekregen en werd ook regelmatig uitgescholden. Hier had ze het erg lastig mee. Hierna werd Gaby erg onzeker. Doordat ze in de pubertijd zat, veranderde haar . Hierdoor werd ze nog onzekerder. Ze wilde graag afvallen en deed dit ook. Uiteindelijk raakte ze hier naar eigen zeggen verslaafd aan. Het werd zelfs zo erg dat ze anorexia kreeg.

Heeft Gaby Blaaser opnieuw anorexia?

Sinds haar zwangerschap is Gaby enorm veel afgevallen. Voor haar zwangerschap zag ze er prachtig uit. Menig man zou zeker een beschuitje met haar willen eten. Na haar zwangerschap is ze echter enorm afgevallen. Veel vrouwen worden tijdens en na de zwangerschap erg onzeker over hun . Gaby heeft hier vroeger al een keer last van gehad. Zou ze nu hetzelfde probleem hebben? Ze ziet er namelijk broodmager uit op de laatste foto’s die ze heeft geplaatst op haar Instagram. In de reacties is te zien dat veel van haar volgers erg geschrokken zijn van haar . Op sommige onbeklede foto’s kun je de ribben letterlijk tellen! Laten we hopen dat het niet zo ernstig is als vroeger en dat alles weer goed komt.

Gaby Blaaser 5 fotos

Meer zien van Gaby Blaaser doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Gaby Blaaser? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina voor de laatste foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!