Foto: Gaby Blaaser laat zich stevig dichtritsen in zeer opvallende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gaby Blaaser laat zich achter de schermen van de set even aan de rits hangen. Ze krijgt haar outfit absoluut niet op eigen kracht dicht! 

Gaby Blaaser heeft zich even dicht laten ritsen achter de schermen van een filmset. Ze wordt van achteren geholpen door een cameraman. Waarvoor Gaby precies aan het filmen is, is niet bekend. Dat moest ze hoogstwaarschijnlijk geheim houden. De cameraman lijkt in ieder geval flink te genieten van zijn momentje met Gaby Blaaser! De blondine heeft een zeer opvallend topje aan waardoor je kan zien wat eronder zit. Die man had de werkdag van zijn leven! Gaby heeft dan ook een prachtig uiterlijk. Ze is gelukkig ook weer hersteld van een periode waarin ze nogal broodmager was. Een aantal weken geleden was ze zó dun, dat je zelfs haar ribben kon tellen. Haar volgers maakten zich toen zorgen. Ze ziet er in ieder geval weer prachtig uit. Bekijk de foto hieronder!

Gaby Blaaser

Moeder van Gaby Blaaser is overleden

Gaby Blaaser deelde onlangs het droevige nieuws dat haar moeder is overleden. Op Instagram deelde ze een post waar zij en haar moeder op te zien zijn. Ze zitten samen op een bootje, toen Gaby nog zwanger was van haar kindje. Dit was voor Gaby een geweldige herinnering. Gaby schrijft in het bericht verder nog dat haar moeder een fantastische vrouw was en dat ze van haar houdt.

Meer zien van Gaby Blaaser doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde influencer Gaby Blaaser? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post de blondine de mooiste foto’s van haar influencer-samenwerkingen. Ze zet zichzelf zo goed mogelijk op de foto om haar producten zo goed mogelijk te promoten. Dit is natuurlijk puur genieten. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. De blondine post bijvoorbeeld foto’s van haar kindje. Daarnaast laat ze ook haar fitness progressie zien, waar iedereen erg van kan genieten. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!