Foto: Gaby Blaaser laat achterwege in doorschijnende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke blondine Gaby Blaaser weet al haar fans weer flink te laten genieten met dit heerlijke doorzichtige jurkje. 

In haar nieuwste jurkje laat Gaby Blaaser haar volgers watertanden

De heerlijke influencer laat haar volgers wel weer flink watertanden met haar nieuwste foto. De knappe blondine weet precies wat haar volgers willen zien en doet dan ook haar uiterste best om dat te geven. Zo heeft de knappe dame deze keer ervoor gezorgd dat ze een foto gemaakt heeft in een wel heel erg strak jurkje. En dat jurkje ziet er een partij goed uit. De volgers van Gaby lopen namelijk helemaal weg te zwijmelen van dit mooie kiekjes. En natuurlijk zou Gaby zichzelf niet zijn als er niet een spannend randje aan dit jurkje zou zitten. Het is namelijk een beetje doorschijnend. Maar dat is juist wel leuk natuurlijk.

Lees ook: Gaby Blaaser uitgescholden vanwege zeer foto aan zwembad: ‘kan niet als je kinderen hebt’
De heerlijk volle kadetjes van Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft een ongelooflijk goed . En een van de mooiste dingen aan haar , dat is toch echt haar grote achterkant. Haar prachtige kadetjes zien er eigenlijk op elk plaatje dat ervan wordt gemaakt ontzettend goed uit. De heerlijke vormen van het van Gaby Blaaser zijn altijd meer dan voldoende om ervoor te zorgen dat de knappe blondine haar fans enorm tevreden achter laat. De mooie dame weet maar al te goed hoe ze haar fans tevreden moet houden. En het enige wat Gaby daar echt voor nodig heeft is een camera.

Lees ook: Video: Gaby Blaaser laat haar jasje gevaarlijk ver openwaaien

Ook zonder jurkje is Gaby Blaaser erg knap

Natuurlijk is de knappe blondine niet alleen maar ontzettend mooi in haar jurkjes. Ook als ze de urkjes heeft uitgetrokken, bijvoorbeeld als ze even een stukje gaat zwemmen, dan is Gaby echt werkelijk waar beeldschoon. De mooie influencer weet ook precies hoe ze op de foto moet gaan staan om ervoor te zorgen dat ze het mooiste plaatje kan maken. De bijzonder knappe dame weet als geen ander hoe ze haar fans op die manier een geweldige dag bezorgd.

Lees ook: Gaby Blaaser geniet zelf enorm van dit piepkleine zwemsetje: “voel me knap”

Alles staat Gaby Blaaser natuurlijk geweldig

Jurkje of gewoon een doorschijnend bloesje, of natuurlijk helemaal niks, alles staat de knappe blondine geweldig. Gaby weet in elk kledingstuk, of zonder kleding, er prachtig bij te lopen. Daarom zijn al die foto’s en video’s die van Gaby gemaakt worden ook zo ontzettend goed. Dat heeft echt wel met de natuurlijke aantrekkingskracht van Gaby Blaaser te maken. De heerlijke blondine laat op de foto graag zien waar ze van gemaakt is. En dat bevalt haar fans natuurlijk weer heel erg goed. Al die foto’s van Gaby zijn smullen geblazen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!