Atlete Lieke Klaver kruipt weer onder de lakens nadat ze haar mondje goed gevuld heeft (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft een heerlijk dagje achter de rug. De atlete weet haar mondje goed te vullen en daarna weer in haar bedje te duiken. 

Lieke Klaver heeft echt een dag gehad waar je jaloers op zou zijn! Ze begon haar dag met een heerlijk kopje koffie. En niet zomaar een kopje koffie, maar een kopje koffie met hartjes erin. Maar wacht, was dit een geheime date? Met wie was de jonge blondine op stap? Was de koffiedate alleen maar een vriendschappelijk iets, of speelde er meer?

Was Lieke Klaver op een date?

Nou, niet echt. Die hartjes zijn blijkbaar standaard, maar hey, het maakte de koffie toch extra leuk. Ze was gewoon met een vriendin op stap die dag. En dat werd uiteindelijk een erg gezellig moment in het zonnetje. Toen Lieke de stralende zon in stapte, leek ze wel een zomerprinsesje. Haar witte shirt gaf bijna licht in de stralen van de zon en haar blonde lokken glansden. Ze straalde ontzettend veel positieve energie uit. Dat zie je ook op de plaatjes die ze deelde.

De lieve lach van Lieke Klaver

Er is iets betoverends aan de lach van Lieke Klaver. Als de blondine naar je lacht, dan kan je niet anders dan gewoon ook glimlachen. En dat is natuurlijk erg fijn, want dat maakt iedere foto van Lieke een feestje om naar te mogen kijken. Met haar leuke foto’s weet Lieke haar volgers altijd blij te houden.

Lieke besloot om weer lekker haar bedje in te duiken

En na al dat genieten, dook Lieke weer heerlijk haar bedje in. Maar haar glimlach leek te zeggen: “Waar wacht je nog op? Kom er gezellig bij liggen!” Het was alsof ze een uitnodiging stuurde naar al haar volgers om samen te genieten. En, laten we eerlijk zijn, wie zou zo’n uitnodiging kunnen weerstaan? De mooie foto van Lieke in bed deed het natuurlijk ontzettend goed onder haar volgers. Die zagen een ontspannen middag met Lieke in bed natuurlijk wel zitten.

Meer zien van Lieke Klaver kan zeker op Instagram

Als je nou nog geen genoeg hebt van de mooie dame, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar laat Lieke namelijk nog veel meer mooie foto’s en video’s van zichzelf zien en die zijn  absoluut de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!