Foto: Fajah Lourens pakt haar twee troeven flink beet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft haar troeven laten verkleinen, maar dat betekent niet dat ze niet meer van haar voorgevel kan genieten. In deze foto maakt ze dat duidelijk aan haar volgers!

Fajah Lourens laat volgers schrikken met schokkende foto

Fajah Lourens is een succesvolle vrouw. Ze is actrice, modeontwerpster, model, dj én fitnessgoeroe. Daarnaast heeft ze eerder dit jaar haar verhaal gedaan over hoe ze haar voorgevel heeft laten verkleinen. Hier heeft ze veel commentaar op gehad, maar vooral heel veel positieve berichten. Fajah laat zien aan haar volgers dat je van kleine hobbeltjes nog nét zoveel kan genieten als van flinke bergen. Op een fotoreeks die ze onlangs op haar Instagram plaatste, lijkt op het eerste gezicht niet veel te gebeuren. Het is een foto van haar op schoot bij haar beste vriend Willem Glas. Klik je verder naar de tweede slide, dan zie je het gebeuren. Fajah en Willem gieren het uit van het lachen. De krullenbol steekt zelfs haar tong uit en grijpt haar troeven flink stevig vast. Het is even wennen, want de foto is, naast gek, ook nog eens heel wazig, maar na een tijdje zie je het plezier van de foto afspatten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens geniet van witte staaf

De prachtige Fajah Lourens heeft haar eigen concept bedacht: Killerbody. Dit heeft ze op verschillende manieren uitgevoerd. Zo heeft ze een dieet eraan gekoppeld, er een lifestyle van gemaakt met trainschema’s, ze heeft zelfs een kledinglijn ontworpen dat past binnen de Killerbody naam. Onlangs plaatste Fajah nóg een overwinnen binnen haar brand. Ze heeft namelijk ook Killerbodyfood ontwikkeld. Dit zijn dus gezonde snacks die gewoon in de winkel te koop zijn. Ze viert het met een foto op haar Instagram waarbij ze zelf geniet van zo’n lekkere reep. Ze vertelt in het bijschrift: “Soms heb ik dan ineens zo’n besef momentje. Het begon bij een idee. Het bewijs dat als je dromen omzet in doelen en actie onderneemt je succesvol zal zijn. Voor mij is er nooit een optie tot plan B. Ik ga door totdat plan A gelukt is. @killerbodyfood repen liggen inmiddels in 3000 winkels.” Wat inspirerend!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens deelt foto’s in ontzettend strak pakje

Fajah heeft haar eigen kledinglijn genaamd MKBM. Regelmatig plaatst ze foto’s of video’s op haar Instagram waarop ze haar kledinglijn promoot. Onlangs heeft ze dat weer gedaan met één van haar eigen kledingstukken, de catsuit. Ze plaatste een video waarin ze meerdere foto’s achter elkaar had gezet. In elke foto draagt ze de catsuit voor een andere gelegenheid. Het staat haar prachtig en voor elke gelegenheid kun je de catsuit stijlen. In de reacties laten veel mensen weten dat ze ook zoiets nodig hebben in hun leven. Goed bezig, Fajah! Het pakje sluit ook nog eens heerlijk aan op je lijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.