Foto: Fajah Lourens pakt haar twee troeven flink beet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft haar troeven laten verkleinen, maar dat betekent niet dat ze niet meer van haar voorgevel kan genieten. In deze foto maakt ze dat duidelijk aan haar volgers!

Fajah Lourens laat volgers schrikken met schokkende foto

Fajah Lourens is een succesvolle vrouw. Ze is actrice, modeontwerpster, model, dj én fitnessgoeroe. Daarnaast heeft ze eerder dit jaar haar verhaal gedaan over hoe ze haar voorgevel heeft laten verkleinen. Hier heeft ze veel commentaar op gehad, maar vooral heel veel positieve berichten. Fajah laat zien aan haar volgers dat je van kleine hobbeltjes nog nét zoveel kan genieten als van flinke bergen. Op een fotoreeks die ze onlangs op haar Instagram plaatste, lijkt op het eerste gezicht niet veel te gebeuren. Het is een foto van haar op schoot bij haar beste vriend Willem Glas. Klik je verder naar de tweede slide, dan zie je het gebeuren. Fajah en Willem gieren het uit van het lachen. De krullenbol steekt zelfs haar tong uit en grijpt haar troeven flink stevig vast. Het is even wennen, want de foto is, naast gek, ook nog eens heel wazig, maar na een tijdje zie je het plezier van de foto afspatten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens geniet van witte staaf

De prachtige Fajah Lourens heeft haar eigen concept bedacht: Killerbody. Dit heeft ze op verschillende manieren uitgevoerd. Zo heeft ze een dieet eraan gekoppeld, er een lifestyle van gemaakt met trainschema’s, ze heeft zelfs een kledinglijn ontworpen dat past binnen de Killerbody naam. Onlangs plaatste Fajah nóg een overwinnen binnen haar brand. Ze heeft namelijk ook Killerbodyfood ontwikkeld. Dit zijn dus gezonde snacks die gewoon in de winkel te koop zijn. Ze viert het met een foto op haar Instagram waarbij ze zelf geniet van zo’n lekkere reep. Ze vertelt in het bijschrift: “Soms heb ik dan ineens zo’n besef momentje. Het begon bij een idee. Het bewijs dat als je dromen omzet in doelen en actie onderneemt je succesvol zal zijn. Voor mij is er nooit een optie tot plan B. Ik ga door totdat plan A gelukt is. @killerbodyfood repen liggen inmiddels in 3000 winkels.” Wat inspirerend!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens deelt foto’s in ontzettend strak pakje

Fajah heeft haar eigen kledinglijn genaamd MKBM. Regelmatig plaatst ze foto’s of video’s op haar Instagram waarop ze haar kledinglijn promoot. Onlangs heeft ze dat weer gedaan met één van haar eigen kledingstukken, de catsuit. Ze plaatste een video waarin ze meerdere foto’s achter elkaar had gezet. In elke foto draagt ze de catsuit voor een andere gelegenheid. Het staat haar prachtig en voor elke gelegenheid kun je de catsuit stijlen. In de reacties laten veel mensen weten dat ze ook zoiets nodig hebben in hun leven. Goed bezig, Fajah! Het pakje sluit ook nog eens heerlijk aan op je lijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.