Video: Rianne Meijer schrikt kijkers af met wel héél bijzondere transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer heeft een wel héél bijzondere transformatie ondergaan. De blondine laat haar volgers schrikken..

Rianne Meijer plaatste onlangs een wel héél opvallende video. De blondine stond natuurlijk vooral bekend om haar prachtige uiterlijk, en haar mooie manieren van poseren. Na deze video gezien te hebben, lijkt die droom helemaal in de soep te vallen. Want Rianne Meijer lijkt nooit meer hetzelfde te zijn, na deze schrikbarende transformatie. Met wie wordt de blondine nou weer vergeleken?

Rianne Meijer deelt aparte transformatie met volgers

Op de video die Rianne Meijer met haar volgers deelde is te zien hoe de blondine een wel héél aparte transformatie onderging. Veel volgers hadden het uiterlijk van de influencer hoog zitten, en vaak was dat dan ook de reden dat ze Rianne volgden. Echter lijkt dat na het zien van deze video wel anders te worden. Op de video is namelijk te zien hoe Rianne verschillende poses van Mr. Bean aanneemt. Het blijkt dat de blondine wel een hele bijzondere look-a-like heeft, die niet veel mensen zagen aankomen. Want Mr. Bean had niemand gezocht achter Rianne. Ze neemt verschillende gezichtsuitdrukkingen aan en creëert op deze manier een lachwekkende video voor haar volgers. Echter lijkt er niks met haar uiterlijk aan de hand te zijn, en gaat het hier slechts om een kleine make-over. Dus geen zorgen voor de volgers van de blondine. Ze noemt Mr. Bean zelfs haar vader: “Since I haven’t been feeling my best today I figured I’d repost this gem with my dad“.

Lees ook: Spannend: Influencer Rianne Meijer deelt foto’s van natte plek

Rianne Meijer deelt wel héél apart cadeau voor vriend

Onlangs waren Rianne Meijer en haar vriend in New York! En om dit spannende tripje te vieren, besloot de blondine haar vriend te verrassen met wat leuke cadeau’s. Nou ja, leuk, eerder lachwekkende cadeau’s. Ze deelt verschillende foto’s van ieder één cadeau. Op de eerste foto zien we dat haar vriend een volledig huispak aanheeft, met daarop het gezicht van Rianne. Op deze manier is de blondine altijd bij haar vriend! Maar het bleef niet bij alleen het huispak, maar het werd nog veel meer. Als volgende foto zien we namelijk een mondkap, met wederom daarop het gezicht van Rianne geprint. Vervolgens heeft de vriend van de influencer een mok in zijn hand, met wederom, je raad het al, het gezicht van zijn vriendin erop! Rianne wilt écht altijd bij hem zijn, en zorgt er op deze manier voor dat dat ook kan. Tot slot zien we nog foto’s van een rugzak met haar gezicht, en een bandana. Haar vriend lijkt het allemaal wel te zien zitten, en trekt het allemaal aan over de straten van New York. De twee gaan op deze manier nooit meer uit elkaar! Ze geeft nog een tip aan haar volgers; “Here for you with some holiday gift ideas“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!