Video: Rianne Meijer schrikt kijkers af met wel héél bijzondere transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer heeft een wel héél bijzondere transformatie ondergaan. De blondine laat haar volgers schrikken..

Rianne Meijer plaatste onlangs een wel héél opvallende video. De blondine stond natuurlijk vooral bekend om haar prachtige uiterlijk, en haar mooie manieren van poseren. Na deze video gezien te hebben, lijkt die droom helemaal in de soep te vallen. Want Rianne Meijer lijkt nooit meer hetzelfde te zijn, na deze schrikbarende transformatie. Met wie wordt de blondine nou weer vergeleken?

Rianne Meijer deelt aparte transformatie met volgers

Op de video die Rianne Meijer met haar volgers deelde is te zien hoe de blondine een wel héél aparte transformatie onderging. Veel volgers hadden het uiterlijk van de influencer hoog zitten, en vaak was dat dan ook de reden dat ze Rianne volgden. Echter lijkt dat na het zien van deze video wel anders te worden. Op de video is namelijk te zien hoe Rianne verschillende poses van Mr. Bean aanneemt. Het blijkt dat de blondine wel een hele bijzondere look-a-like heeft, die niet veel mensen zagen aankomen. Want Mr. Bean had niemand gezocht achter Rianne. Ze neemt verschillende gezichtsuitdrukkingen aan en creëert op deze manier een lachwekkende video voor haar volgers. Echter lijkt er niks met haar uiterlijk aan de hand te zijn, en gaat het hier slechts om een kleine make-over. Dus geen zorgen voor de volgers van de blondine. Ze noemt Mr. Bean zelfs haar vader: “Since I haven’t been feeling my best today I figured I’d repost this gem with my dad“.

Lees ook: Spannend: Influencer Rianne Meijer deelt foto’s van natte plek

Rianne Meijer deelt wel héél apart cadeau voor vriend

Onlangs waren Rianne Meijer en haar vriend in New York! En om dit spannende tripje te vieren, besloot de blondine haar vriend te verrassen met wat leuke cadeau’s. Nou ja, leuk, eerder lachwekkende cadeau’s. Ze deelt verschillende foto’s van ieder één cadeau. Op de eerste foto zien we dat haar vriend een volledig huispak aanheeft, met daarop het gezicht van Rianne. Op deze manier is de blondine altijd bij haar vriend! Maar het bleef niet bij alleen het huispak, maar het werd nog veel meer. Als volgende foto zien we namelijk een mondkap, met wederom daarop het gezicht van Rianne geprint. Vervolgens heeft de vriend van de influencer een mok in zijn hand, met wederom, je raad het al, het gezicht van zijn vriendin erop! Rianne wilt écht altijd bij hem zijn, en zorgt er op deze manier voor dat dat ook kan. Tot slot zien we nog foto’s van een rugzak met haar gezicht, en een bandana. Haar vriend lijkt het allemaal wel te zien zitten, en trekt het allemaal aan over de straten van New York. De twee gaan op deze manier nooit meer uit elkaar! Ze geeft nog een tip aan haar volgers; “Here for you with some holiday gift ideas“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🌻 (@rianne.meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten... 

Video: Famke Louise drukt haar perfecte achterzijde bijna tegen de camera

Spannende outfits zijn voor Famke Louise niets nieuws, maar in dit intieme filmpje laat ze écht niets aan de verbeelding over...