Emotionele Miljuschka Witzenhausen lucht hart: ‘Wil echt niet janken’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bordjes opmaken doet tv-chef Miljuschka Witzenhausen natuurlijk al te graag. Maar het lijkt erop dat de enthousiaste kokkin dit keer iets té veel op haar eigen bordje heeft genomen…

We kennen Miljuschka Witzenhausen daagt volgers uit met indringende foto

Is Miljuschka nog steeds gelukkig met vriend Philip van Ierschot?

Af en toe deelt Miljuschka iets over het leven in haar gezin. De tv-kokkin heeft twee kinderen met haar ex-man, Tycho Verhoeven. De relatie tussen de twee brak nadat ze een lange tijd samen waren geweest. Dat was een zware periode voor Miljuschka, maar gelukkig vond ze in 2017 een nieuwe liefde : Philip van Ierschot. Miljuschka en Philip zijn nog niet getrouwd, maar zijn wel erg gelukkig samen. We moeten de presentatrice maar op haar woord geloven, want veel foto’s van Philip plaatst ze niet op Instagram. Ook haar twee kinderen, dochter Felina en zoon Rembrandt, zijn heel belangrijk voor de presentatrice. Miljuschka is dan ook dol op haar gezin, en dat geluk is vaak in haar foto’s terug te zien. Toch kent het gezin niet alleen geluk…

Miljuschka Witzenhausen vertelt waarheid over lastige thuissituatie

De dochter van de tv-kokkin heeft epilepsie en dat zorgt voor veel onrustige nachten bij het gezin in huis. Miljuschka heeft een week gehad waarin ze veel vette dingen heeft gedaan, maar heeft ook veel slaapgebrek gehad. Ze geeft aan dat December vaak een drukke en pittige maand voor kinderen is. Met een dochter met epilepsie heeft dat invloed op Miljuschka haar staat van zijn. Het was een emotioneel momentje, maar gelukkig ziet de tv-kokkin er ook de mooie dingen van in. “Als er iets met je kind is, dan ben je gewoon toch een beetje van slag.”, voegt ze toe. Het is maar goed dat Miljuschka even haar hart luchtte, want nu kan ze de volgende week weer een frisse en gezonde start maken!

Het wordt Miljuschka allemaal te veel

Misschien is het goed als Miljuschka even ristig aan doen. Het is een erg drukke periode geweest en we zien nu hoe veel invloed dat op de actrice heeft gehad. Ze heeft namelijk, in samenwerking met Wehkamp, haar kledinglijn op de markt gebracht. Naast koken verkoopt Miljuschka nu ook een mooie collectie jurken. Natuurlijk zijn daar ook de feestdagen die steeds dichterbij komen. Dat heeft de tv-kok natuurlijk ook veel tijd in gestoken, want haar nieuwe magazine bevat héél veel gerechten om tijdens kerst te serveren. De slapeloze nachten helpen niet bij het harde werken en we begrijpen dat het even te veel wordt voor Miljuschka. Gelukkig begint het nu langzamerhand rustig te worden en dan kan de actrice vaker terug naar haar warme gezinnetje !

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.