Verklapte deze foto per ongeluk Krokodil Emma Heesters in The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor veel oplettende kijkers was al duidelijk wie er in het kostuum van de Krokodil in The Masked Singer verstopt zit. Die aanname kan nu eindelijk echt bevestigd worden…

De makers van The Masked Singer proberen het altijd zo moeilijk mogelijk te maken voor de kijkers van het programma. Terwijl de fanatieke kijkers én de onwetende jury druk bezig zijn met het achterhalen wie er in de kostuums zit, weten de makers van The Masked Singer hen vaak op het verkeerde been te zetten. De hints in het programma sluiten vaak aan bij meerdere BN’ers waardoor de twijfels toch groter worden. Maar die hints zijn niet áltijd misleidend of lastig te raden, want de identiteit van bijvoorbeeld de Krokodil is veel te makkelijk te achterhalen. Dat Emma Heesters zich in het kostuum verstopt is al duidelijk, maar waarom weten we dat al zo zeker? Heeft dat te maken met slechte voorbereidingen of deden de makers van het programma het expres?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

De vriend van Emma Heesters pakt al haar hints af

Blijkbaar is de vriend van Emma Heesters een stuk interessanter dan de Nederlandse zangeres. Veel hints van de Krokodil slaan namelijk op hem. Zo gek is die gedachte niet, want haar vriend Wesley Hoedt heeft ook een mooie carrière als voetballer opgebouwd! We snappen dat de makers van het programma ons op het verkeerde been willen zetten, maar de hints maken het juist een stuk makkelijker. De twee zijn namelijk niet van elkaar af te slaan, wat te zien is op de foto hierboven. De vermoedens zijn groot. Een belangrijke hint die in de eerste aflevering al over de Krokodil werd gegeven is dat ze ons Belgische en Spaanse ‘vibes’ geeft. Die Belgische vibes hebben te maken met Wesley Hoedt, want hij voetbalt sinds kort in België. Daardoor is hij natuurlijk vaak te vinden bij onze zuiderburen. Omdat de twee zo gek op elkaar zijn, besteedt Emma Heesters ook erg veel tijd in België. De Krokodil lag in een aflevering later ook nog eens op een bed waarover een Belgische vlag lag en we weten dus allemaal bij welke nep-Belg Emma Heesters in bed ligt…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Op deze foto draagt Emma Heesters het pakje van de Krokodil

Wie de hints écht goed wil begrijpen, moet een stuk dieper graven. De Krokodil houdt van shoppen en Emma Heesters ook. Dat is niet zo’n heel lastig raadsel. Maar als we wat beter naar het uiterlijk van de Krokodil in The Masked Singer kijken zien we ook verdacht veel overeenkomsten. De jurk die de Krokodil aan heeft is eigenlijk een combinatie van alle favoriete kleding van Emma Heesters. Zo hebben we de Nederlandse zangeres al vaak genoeg in stippenjurkjes, roze jurkjes en jurkjes met andere toeters en bellen gezien. Zo viel ze verdacht veel op met het roze pak dat ze aanhad bij de MTV EMA’s. Het pak is op de foto hierboven te zien en lijkt wel van hetzelfde stofje als de jurk van de Krokodil gemaakt te zijn!

Lees ook: Emma Heesters maakt je gek met afleidend jurkje

Emma Heesters wilde veel eerder onthuld worden in The Masked Singer

Zou er wat mis gegaan zijn in de communicatie tussen het management van Emma Heesters en de makers van The Masked Singer? De zangeres heeft het namelijk wel heel druk met andere projecten. Zo heeft ze een nieuw kerstnummer uitgebracht en is ze té druk met de marketing voor de videoclip van ‘Holiday’. Emma had verwacht veel eerder uit het programma te stappen door de makkelijke hints. Zou ze nu in de problemen komen met haar drukke schema?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?