Foto: Emma Wortelboer ligt languit op bank in nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Wortelboer heeft een nieuwe bijzondere foto online gezet, waar al haar volgers enorm van smullen. 

Emma Wortelboer is een charismatische presentatrice die vaak iedereen helemaal betovert met haar mooie foto’s. Ook nu heeft Emma weer voor opschudding gezorgd op social media door een geweldige foto te delen. Op het kiekje kan je Emma in een nachtjaponnetje op de bank zien liggen. Met weinig kleding aan weet Emma er wel een hele bijzondere foto van te maken. De presentatrice weet haar volgers te boeien met haar prachtige look. Daarmee maakt ze voor haar volgers hun dag een stukje beter. Bekijk de foto hier!

Emma Wortelboer is de nieuwe presentatrice van Je Zal Het Maar Hebben

Emma Wortelboer neemt het Stokje over als Presentator van Je Zal Het Maar Hebben dit seizoen. En ze heeft er heel erg veel zin in om daarmee aan de slag te gaan. Ze neemt de baan over van presentator Jurre Geluk voor het nieuwe seizoen. In de eerste aflevering staat ze oog in oog met een 23-jarige die worstelt met de gevolgen van een trauma en beweert met twintig verschillende persoonlijkheden te leven. Emma duikt dus gelijk vol de materie in. Dat belooft een interessant seizoen te worden.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer hijst zich in knellend kerstpakje

Emma Wortelboer was eigenlijk niet goed genoeg voor JZHMH

In een recent interview deelt Emma Wortelboer haar ervaringen als presentator van Je Zal Het Maar Hebben. In het voorjaar werd ze benaderd voor de rol en dat vond ze natuurlijk erg leuk. Wel moest ze even kijken of ze het wilde doen. Ze had eerder ook al het aanbod gekregen, maar had er toen geen ja tegen gezegd, omdat het niet het juiste moment was. Ze vond zichzelf niet sympathiek genoeg om zo’n programma te kunnen dragen en ook een beetje te druk ervoor. Maar haar zwangerschap heeft zo te zien veel veranderd, want nu doet ze vrolijk mee. Iedereen is natuurlijk ontzettend benieuwd hoe Emma het dit seizoen zal gaan doen. Maar ongetwijfeld zal ze zich weer van haar beste kant laten zien.

Lees ook: Deze BN’ers zitten in pak van Eekhoorn en Nijlpaard bij The Masked Singer

Emma Wortelboer plaatst veel op social media

De mooie presentatrice plaatst ontzettend veel op social media. Daar lijkt ze een echte ster te zijn. Haar nieuwste foto, waarop ze ontspannen in nachtkleding op de bank ligt, is slechts een voorbeeld van de vele leuke kiekjes die Emma vaak maakt voor haar volgers. De presentatrice vindt het leuk om een beetje van haar leven met haar volgers te delen en daarbij maakt ze af en toe wel eens wat spannende plaatjes. Dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. Die smullen van al die mooie foto’s die Emma op hen af vuurt. De presentatrice weet precies wat ze moet plaatsen om ervoor te zorgen dat haar fans geboeid blijven. Vooralsnog lijkt dat hartstikke goed te gaan, want de presentatrice is populairder dan ooit. En dat is natuurlijk erg fijn voor Emma.

Meer zien van Emma Wortelboer kan op Instagram

Heb je nou nog niet genoeg gezien van Emma Wortelboer, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de presentatrice nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.