Schaatssters Elisa Dul en Marijke Groenewoud nemen afscheid met innige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elisa Dul en Marijke Groenewoud hebben het afgelopen schaatsweekend een kamer gedeeld. En dat ging hartstikke goed. 

Schaatssters Elisa Dul en Marijke Groenewoud waren kamergenoten tijdens het schaatsweekend in Salt Lake City. Daar hebben ze hun gezamenlijke avontuur afgesloten met een innige foto. De dames hebben flink plezier met elkaar gehad en dat straalt ook van het plaatje af. De vriendschap tussen de twee is weer een flink deel versterkt. De dames zullen de komende jaren nog veel aan elkaar hebben. Terwijl ze terugkeren naar Nederland, delen ze deze mooie foto met hun fans. Een prima afsluiting van het mooie avontuur.

Lees ook: Video: Schaatsster Elisa Dul verrast Marijke Groenewoud in hotelkamer

Marijke Groenwoud gaat voor goud

Marijke Groenewoud is een gedreven schaatsster die haar zinnen gezet heeft op Olympisch goud. De schaatsster heeft al een aanzienlijke fanbase die haar ondersteunt op haar weg naar succes. Als blijk van waardering deelt de blondine af en toe betoverende foto’s met haar fans, en de recente afscheidsfoto met Elisa Dul is geen uitzondering. Die is ook weer perfect. De fans van e blondine gaan door het dolle heen na het zien van dit plaatje.

Marijke Groenewoud wordt verrast door Elisa Dul

Toen de schaatswedstrijden in Utah in volle gang waren, verraste Elisa Dul haar kamergenoot Marijke Groenewoud op een bijzondere manier ter ere van haar 25e verjaardag. Ze had een hele bijzondere verrassing klaarstaan voor de blondine. Een video van het verrassingsmoment werd natuurlijk online even gedeeld. Die kan je ook hier bekijken!

Lees ook: Blonde schaatsster Marijke Groenewoud (24) doet fans enorm plezier met heerlijke foto

Elisa Dul is een schaatsster om rekening mee te houden

Elisa Dul heeft ook een indrukwekkende staat van dienst, met als hoogtepunt het behalen van de wereldtitel op de Mass start bij de junioren. Haar streven naar een Olympische gouden medaille drijft haar inzet voor de sport. Tijdens de wedstrijden in Utah heeft ze weer goed laten zien wat ze in huis heeft. En dat heeft flink indruk gemaakt. De naam van Elisa wordt steeds vaker genoemd als het om schaatsen gaat.

De dames hebben flink steun gehad aan elkaar

Natuurlijk kent elk toernooi zijn ups en downs. En dan mag je hopen dat je iemand naast je hebt zitten op de kamer, waar je een beetje steun uit kan halen. Dat bleek in het geval van Elisa Dul en Marijke Groenewoud absoluut waar te zijn. De twee vrolijke schaatssters konden het prima met elkaar vinden en genoten van elk moment dat ze met elkaar mochten doorbrengen. Samen hebben ze een ontzettend leuke tijd gehad. Als ze terug zijn in Nederland, dan kan je ervan verzekerd zijn dat ze de nieuw opgebouwde vriendschap door zullen zetten. Ze kennen elkaar inmiddels door en door en zo’n persoon is fijn om te hebben als je op topniveau schaatst. Dan heb je namelijk iemand die je begrijpt, waar je alles makkelijk aan kan uitleggen. Dat is gewoon een ontzettend fijne ervaring. En beide dames zullen het ongetwijfeld zo ervaren hebben.

Meer zien van Elisa Dul en Marijke Groenewoud? Kijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Elisa Dul en Marijke Groenewoud? Dan moet je even kijken op Instagram. Daar vind je nog veel meer moois!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.