Foto: Emma Heesters laat helemaal niks aan de verbeelding over in knellend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dat zangeres Emma Heesters niet vies is van het poseren in strakke pakjes is voor vele bekend. Maar met haar nieuwste foto heeft ze toch weer onze aandacht weten te trekken.

Op Instagram deelt de knappe zangeres veel kiekjes van zichzelf in een enorm strakke en doorzichtige jurk. De blondine droeg een jurk met duizenden diamantjes erop genaaid. Deze jurk droeg Emma voor de verjaardag van haar lieftalige vriendje Wesley Hoedt.

Verjaardagsfeest van Emma Heesters vriend

Op Instagram deelt Emma Heesters veel foto’s van het ’the big 30′ feest van haar vriend Wesley Hoedt. De bekende Watford voetballer werd onlangs 30 en koos ervoor om dit groots te vieren. Voor de verjaardag werd uitgepakt met een groot diner en er zijn meerdere zangers ingehuurd zoals de Volkszanger John West en Frank van Etten. Het feest was volledig aangekleed met acrobaten, vrouwen in kleine pakjes, mannen volledig verkleed als discobal en champagne toren.

devents eventagency

Emma Heester zingt Indonesisch

Dat deze prachtige vrouw een geweldige stem heeft ís al enkele jaren bekend. Maar dat deze zangeres ook in het Indonesisch kan zingen is iets wat weinig volgers zagen aankomen. Nadat Emma meer dan 55 miljoen keer bekeken was in een video bij het zingen van de Engelse versie van het Indonesische nummer besloot zij deze ook in de originele taal proberen te zingen. Fans reageren verrast en enthousiast. Ook vele Indonesiërs reageren dat het nummer in perfect Bahasa, de naam van de Indonesische taal, is gezongen.

Emma Heesters gaat op theater tour

Emma Heesters maakte begin februari bekend via Instagram dat zij vanaf oktober 2024 op theatertour gaat. De prachtige blondine kondigde aan dat zij op 16 verschillende locaties haar nummers gaat zingen. Later maakte ze bekend dat na veel vraag ook Groningen werd toegevoegd aan de theater tour. Vele locaties lijken al uit te verkopen. De theatertour ziet er naar uit een groot succes te worden!

Emma Heesters

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Benieuwd naar deze zogezegde niets verhullende foto’s van Emma Heesters? Ga dan naar haar Instagram-kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.