Foto: Doutzen Kroes drukt zich op bootje dicht tegen bloedmooie vriendin Candice Swanepoel aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Doutzen Kroes heeft een nieuw plaatje online gezet met vriendin Candice Swanepoel en dat is genieten geblazen!

Doutzen Kroes en Candice Swanepoel genieten van elkaars lichaam

De verleidelijke blondine Doutzen Kroes weet met haar heerlijke lichaam altijd haar fans te verleiden en te betoveren. Haar prachtige foto’s worden ook ontzettend goed ontvangen door haar volgers. Maar deze keer besluit Doutzen dat ze het niet alleen aan kan. En dus schakelt ze de hulp van een ander bekend model in. De vriendin die samen met Doutzen op de foto gaat is niemand minder dan Candice Swanepoel. En deze prachtige dame heeft natuurlijk ook een prachtig lijf waar je heerlijk van kan genieten. Met zijn tweeën weten de aantrekkelijke modellen er een waar feestje voor het oog van te maken. Ze kunnen met elkaar zo verleidelijk op de foto staan dat het bijna gevaarlijk is om het spannende plaatje te bekijken.

Lees ook: Video: Half ontklede Doutzen Kroes speelt met de tuinslang

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes en vriendin laten beste van lichaam zien

Natuurlijk moet je een reeks foto’s maken als je twee van de mooiste vrouwen van de wereld bij elkaar hebt. En dat is dan ook exact wat er op de vakantie van Doutzen gebeurd is. De prachtige blondine deelt alle plaatjes van haar en haar vriendin Candice Swanepoel. Natuurlijk moeten de dames even dicht tegen elkaar aan kruipen. En zo laten ze het beste van hun beide lichamen zien aan de fans van Doutzen. Die zijn natuurlijk gelijk helemaal betoverd.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes laat eindelijk weer haar fabelachtige modellenlijf zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes beleeft spannende vakantie

Doutzen Kroes is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie. Ze is samen met haar vriend aan het genieten van de zon en de zee, maar ook vooral van elkaar. Dat kan je wel zien aan de spannende plaatjes die Doutzen deelt met haar volgers. Je ziet gelijk hoe de spannende blondine wordt opgetild door haar vriend. Hierdoor heb je meteen beter zicht op het aantrekkelijke lichaam van Doutzen Kroes. Als zij en haar vriend al zo zijn in het openbaar, dan moeten de nachten tijdens de vakantie vol spanning zitten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@candiceswanepoel)

Candice Swanepoel is ook van de partij

Doutzen haar knappe vriendin op de eerste foto is niemand minder dan Candice Swanepoel. Candice is een model uit Zuid-Afrika, en via het modellenwereldje is ze een goede vriendin van Doutzen Kroes geworden. De dame is ook zeker de moeite waard om te volgen, want haar eigen verleidelijke foto’s zien er echt top uit. En daarbij bevindt Candice zich ook nog af en toe in het middelpunt van spannende roddels. Zo zou het knappe model namelijk een relatie hebben met niemand minder dan zanger Harry Styles. Als dat zo is, dan weten we in ieder geval zeker dat Harry Styles behalve stijl ook nog eens goede smaak heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!