Foto: Dit lichaamsdeel van Juultje Tieleman is ineens flink gegroeid tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman is op vakantie en deelt zoals gewoonlijk weer wat prachtige kiekjes met haar volgers. Bij haar meest recente foto is iets opmerkelijks te zien. Een lichaamsdeel van Juultje is wel heel snel gaan groeien.

Juultje Tieleman is op dit moment aan het genieten van de zon in Bali. Sinds enkele dagen is zij afgevlogen om daar op reis te gaan. Op haar Instagram deelt zij wat zij daar doet, tips voor eettentjes en iets anders heel opmerkelijks. De prachtige blondine volgt op dit moment een surfkamp en heeft daarbij een ongelukje gehad. Na een klap tegen een surfbord heeft zij een snelgroeiende bult gekregen op haar neus.

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is op vakantie op Bali

Juultje Tieleman is sinds kort weer in Bali. In 2023 was zij hier om haar eerste film Verliefd op Bali op te nemen. De acteerkunsten van Juultje zijn sinds 1 februari 2024 te zien in de bioscoop. Deze keer is zij naar Azië afgereisd om onder andere een surfkamp te volgen en de verschillende prachtige plekken van dit eiland te bewonderen. Voor de knappe influencer is dit niet de eerste keer op een surfbord. Zij heeft al aardig wat ervaring op kunnen doen op haar eerdere reizen. Zo heeft Juultje al meerdere keren zon zelfde soort kamp gevolgd in onder andere Portugal en Costa Rica.

Juultje deelt graag alles met haar volgers

De prachtige blondine is helemaal blij met haar reisje. En dat moet natuurlijk even gevierd worden. Daarom deelt Juultje de meest mooie foto’s van haar vakantie met haar volgers. Die krijgen zo meer dan genoeg te zien van alle avonturen die Juultje in het buitenland uitspookt. Met haar mooie foto’s weet de blondine meer dan eens haar fans helemaal achterover te slaan. Die genieten natuurlijk van al die korte pakjes die Juultje met hen deelt op vakantie. Met haar mooie outfits weet Juultje als gen ander haar geweldige vormen goed in beeld te brengen. Die komen namelijk altijd mooi uit op beeld. De blondine is ontzettend goed geworden in het maken van verrassend mooie foto’s tijdens haar vakantie. Haar fans vinden het dan ook erg fijn om naar haar te kunnen kijken. Daar worden ze met zijn allen toch wel wat blijer van.

Juultje Tieleman is een prachtige dame om te zien

Waarom de foto’s van Juultje het zo goed doen online? Dat is niet zo vreemd. De blondine is namelijk een ontzettend mooie dame om te zien. Met haar geweldige vormen weet de influencer altijd veel van haar volgers te betoveren. En dat zorgt er weer voor dat een hoop mannen haar nog altijd hoog in het vaandel hebben zitten. De mooie blondine weet met haar leuke kiekjes mannen met verbazing te laten kijken. Die weten niet wat ze meemaken als ze de mooie foto’s van Juultje zien. Die bedanken haar elke dag voor het delen van dit soort spectaculaire beelden. En wat zien die beelden er toch geweldig uit. Het is zo fijn dat de blondine elke dag haar mooie foto’s bereid is te delen met de buitenwereld. Daar wordt iedereen blijer van.

Meer zien van Juultje Tieleman? Volg haar Instagram

Benieuwd geworden naar de rest van Juultje haar foto’s of mee willen kijken terwijl zij vakantie aan het vieren is? Volg dan zeker haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.