Foto: Dit is waarom in vliegtuig gearresteerde honkballer wild werd van schaatsster Antoinette de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Antoinette de Jong werd laatst lastig gevallen in een vliegtuig, maar het is niet zo moeilijk om te zien waarom. 

Een recente vlucht van Amsterdam naar Salt Lake City werd erg bijzonder toen de  honkbalspeler Darnel Collins van de Kansas City Royals, gearresteerd werd na ernstige misdragingen tegenover Antoinette de Jong. Hij wist enorm intimiderend over te komen en zei dat hij Antoinette nog wel zou pakken. En natuurlijk denken we allemaal wel eens hoe het zou zijn om Antoinette flink beet te pakken, maar om dat nou in haar gezicht te schreeuwen is een ander verhaal. Gelukkig werd de honkbalspeler opgepakt en kon Antoinette rustig verder.

Lees ook: Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) gaat haar beroemde zus achterna

Antoinette de Jong is flink geschrokken van gedrag

Het begon al toen de honkballerflink storend gedrag vertoonde tegen de mensen om hem heen. Dat deed hij al toen het vliegtuig net opsteeg. Maar toen het cabinepersoneel zei dat hij zich maar eens moest gedragen, ging het fout. Hij begon in het gangpad, naast Antoinette de Jong, die geen kant op kon, haar een beetje lastig te vallen. Toen een woordvoerder van de schaatsploeg van Antoinette hem probeerde te stoppen, werd de honkballer dreigend en werden ze verplaatst naar voor in het vliegtuig. De honkballer werd met tiewraps vastgebonden en na de vlucht gearresteerd. Antoinette schrok natuurlijk enorm van alles wat er gebeurd was en moest even bijkomen na het incident.

Lees ook: Video: Schaatsster Antoinette de Jong pronkt met haar achterzijde in de open lucht

Antoinette de Jong geeft flinke reden tot opschudding

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat iemand op die manier tekeer gaat. Wat we wel kunnen begrijpen is waarom iemand op Antoinette de Jong af zou stappen. Want de schaatsster ziet er gewoon ontzettend leuk uit. Met haar felrode haren en ongelooflijk goede bouw, weet de schaatsster iedereen te verbazen. Elke foto die de schaatsster plaatst is een regelrechte hit. Dat merk je ook wel aan alle mooie comments die onder de foto worden geplaatst. Die zijn uiterst positief. De lieve schaatsster is misschien geschrokken van het incident, maar met de steun van haar volgers komt ze er wel weer bovenop.

Antoinette de Jong heeft flink profijt van het schaatsen

Als je nou naar de foto hierboven kijkt, dan kan je al zien waarom Antoinette de Jong flink profijt heeft van al dat schaatsen wat ze doet. De mooie dame met de rode haartjes weet exact wat ze moet plaatsen om ervoor te zorgen dat haar fans helemaal wild worden. Met de foto hierboven heb je goed zicht op de mooie achterkant van de schaatsster. En dat is natuurlijk een ontzettend leuk plaatje om naar te mogen kijken. Met haar strakke broek en flinke vormen weet ze toch wel goed de aandacht te trekken van mensen. Misschien iets te goed aan het incident in het vliegtuig te horen. Maar gelukkig is dat weer opgelost en kan Antoinette zich focussen op het schaatsen, wat natuurlijk vele malen leuker is dan al dat drama.

Meer zien van Antoinette de Jong kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Antoinette de Jong? Dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de schaatsster nog veel meer mooie kiekjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.