Foto: Davina Michelle daagt fans uit met zeer bovenkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle staat bekend om haar gedurfde kledingstijl. Maar deze outfit roept toch wat andere gedachtes op dan bedoeld… 

Davina Michelle doet álles voor haar fans! De bloedmooie blondine heeft één doel en dat is entertainment. Dit doet ze met behulp van haar fantastische powerstem maar ook door schandalig gebruik te maken van haar net zo fantastische uiterlijk. Ook deze keer kiest de beeldschone zangeres voor een outfit waar iedereen naar om zal kijken!

Davina Michelle in leren korset op podium in Ahoy

Het succes van Davina Michelle is niet meer te stoppen. De razend populaire YouTube-ster is inmiddels één van de grote namen in de hedendaagse Nederlandse muziek en heeft de grote concerthallen volledig uitverkocht. Ook bij haar concert in het Rotterdamse Ahoy waren duizenden fans van Davina aanwezig. En wij snappen het wel. Met zo’n stem en dan ook nog eens zo’n lijf? Ja, wij zijn ook fan! Al helemaal als ze in dit soort outfits op het podium verschijnt. We zijn wel wat gedurfde kledingstijlen van de zangeres gewend, maar dit spande toch wel de kroon.

Davina Michelle daagt wel vaker haar fans uit met originele make-up en outfits, maar met haar setje voor het koningsdagconcert in Rotterdam heeft ze zichzelf overtroffen. Davina had namelijk een uitgesneden leren korset aangetrokken met een piepklein shirtje eronder. De onthullende outfit laat weinig aan de verbeelding over en wij vragen ons af of het topje nog lager had gekund. Het leren korset vangt de ergste inkijk op, maar mensen, een leren korset? Zo kan je je aandacht maar moeilijk bij het concert houden! Davina had er ook bloedrode lippen bij en haar blonde haren in een wilde knot opgestoken. Later postte de zangeres een prachtige foto op haar Instagram om de avond te vereeuwigen. Met knalrode lippen en zwoel opgemaakte ogen kijkt Davina verleidelijk naar de zijkant. Deze foto mag ingelijst worden.

Davina Michelle schittert in leren jasje op Paaspop

Leer lijkt de trend van de dag te zijn van Davina Michelle! De pittige blondine draagt wel vaker stoere outfits maar in leer kan je haar de afgelopen tijd toch wel uittekenen. Ook op het recente Paaspopfestival verscheen de zangeres in een leren outfit op het podium. Fans gingen door het dolle. Op Instagram bevatten de reacties bij de foto al snel alleen maar verliefde volgers en hadden binnen een mum van tijd duizenden likes. Logisch ook, want de ze ziet er nou eenmaal fantastisch uit in leer. En omdat we niet anders van Davina gewend zijn postte de charmante zangeres ook een achter-de-schermen-foto van de avond. Daar zien we haar breed glimlachend een duim omhoog geven aan de camera.

Davina Michelle verschijnt op hele reeks festivals

De populariteit van Davina Michelle is niet meer te stoppen. Voor de fans die haar helaas in Rotterdam en op Paaspop hebben moeten missen: wees gerust. Deze zomer is de ster namelijk ten minste nog te zien op Griendpop, Zwarte Cross, Hullabaloo én Oranjerock. Genoeg kans om de beeldschone blondine nog live te zien. En geloof ons maar, dat wil je echt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!