Foto: Daniëlle van de Donk vermaakt zich tijdens bloedheet boottochtje met Lieke Martens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danielle van de Donk heeft een ongelooflijk leuk feestje gehad bij Lieke Martens op de boor en die hete foto’s moeten natuurlijk gedeeld worden. 

Afgelopen week was het huwelijksfeest van Lieke Martens en dat was toch een gigantische knaller. Lieke Martens had al haar vrienden en familie uitgenodigd om lekker op een boot feest te komen vieren. En daar zeiden ze natuurlijk allemaal geen nee tegen. En dus vertrok er een grote boot vol ingewijden de zee op, terwijl Lieke en haar man er een feestje van maakte. Wie daar ook aanwezig was en zich enorm vermaakte? Oranje-teamgenoot Daniëlle van de Donk. Die maakte er een wilde middag van!

Lees ook: Foto: Voetbalster Daniëlle van de Donk deelt kiekje vanuit sauna
Danielle van de Donk laat fantastische foto’s zien

De aantrekkelijke voetbalster was natuurlijk aanwezig bij het grote feest van Lieke Martens. Dat had ze in de wereld niet willen missen. Er was wel een bepaalde dresscode voor de gasten aanwezig. Iedereen moest namelijk in het wit. Lieke en haar man verschenen in rode kleding. Het was weer eens wat anders dan het gebruikelijk pak en jurkjes idee. En natuurlijk had iedereen enorm zijn best gedaan op de kleding. Ook Danielle van de Donk zag er buitengewoon goed uit in haar witte pakje. Wit was ook nog eens heel praktisch, want dat is namelijk niet zo warm in de hete Spaanse zon. Danielle deelt alle foto’s die ze op het feestje kon maken natuurlijk ook met haar volgers. Zo kan iedereen zien wat voor geslaagd feestje het trouwfeest van Lieke Martens was.
Danielle van de Donk combineerde trouwfeestje met eigen vakantie

De knappe blondine vond het een goed idee om zelf ook nog een beetje van de zon te gaan genieten. Ze plakte dus een paar vakantiedagen vast aan het trouwfeestje van Lieke Martens. Zo kon de aantrekkelijke voetbalster eerst nog even een beetje bijkleuren. Want als je witte kleding aan moet, dan is het natuurlijk wel zo fijn als je niet een te bleke huid hebt. Eerst even wat zonuren pakken was dus absoluut een vereiste. Danielle van de Donk nam dus even een welverdiende vakantie van tevoren. Daar deelde ze natuurlijk ook de foto’s van met haar volgers. Die werden enorm enthousiast van de mooie kiekjes van de blondine.
Danielle van de Donk geeft bijzonder inkijkje

De aantrekkelijke voetbalster gaf tijdens haar kleine vakantie een bijzonder inkijkje aan haar volgers. Ze lag namelijk lekker op het strand bij te kleuren, maar vond dat het tijd was om nog een foto te maken. Dat deed ze liggend, aangezien ze niet heel veel zin had om op te staan. Maar doordat Danielle bleef liggen en wel een beetje omhoog keek voor de foto, ontstond er een mooi inkijkje dat haar volgers ongetwijfeld gewaardeerd hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!