Foto: Chantal Janzen mag van haar man in deze outfit niet de straat op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is niet vies van een uitschietertje op modegebied. Je zou denken dat haar man een hoop gewend is inmiddels. Toch trekt hij nu echt de grens: met zo’n heftig broekje mag Chantal écht niet over straat van hem!

Chantal Janzen toont wilde kant met panterbroek

Outfits heeft ze vast genoeg om uit te kiezen, deze BN’er. Haar nieuwste ‘broek’ heeft ze vast herontdekt toen ze de verkleedkist indook. Het is een keer wat anders dan een spijkerbroek, dacht Chantal Janzen. Nu gaat het namelijk om een dierlijke en lekker foute panty met een luipaardenpatroon erop. Erg handig om achter de hand te hebben, ook om man Marco lekker op de kast te jagen. Chantal gaat het dus niet enkel om mogelijke reacties op straat of clicks online. Deze blonde tijger merkte gelijk toen ze de deur uit wilde dat haar Marco de kattige panty niet helemaal kon waarderen. Meteen gaf hij commentaar op haar (kleed)gedrag en Marco vroeg gelijk wanneer ze nou eens wat echte kleren aan ging doen. Hij was ook zeker niet van plan Chantal het huis te laten verlaten in haar wilde broekje!

Chantal is altijd sterke vrouw

Chantal Janzen kon er alleen maar om lachen en ging lekker haar eigen gang. Precies zoals we deze mondige dame kennen! Verlegenheid komt niet in het woordenboek van deze tv-presentatrice voor. Zo duikt ze ook met verschillende mensen in bed op tv, zonder al te moeilijk te doen; dit gebeurt dan in haar programma Chantal Blijft Slapen. In het echte leven is ze ogenschijnlijk ook niet de moeilijkste, zolang ze maar zelf kan beslissen over wat ze aandoet. Haar levensstijl lijkt een stuk ‘wilder’ dan we dachten. Deze maal is haar kleding dan ook niet te vergelijken met wat ze bij award shows of bij RTL aan heeft. Zou ze het durven om ook daar een keer te verschijnen met een leuke dierenpanty of gaat dit toch nét iets te ver voor het blonde multi-talent?

Wil Chantal Janzen een statement maken?

Ze deelt haar dierlijke instinct op Instagram, waar ze geen moeite heeft de panty met bijval van Tom Jones hit “She’s A lady” te laten horen en zien. Haar trouwe schare fans zeggen hier geen nee tegen en geven het filmpje veel likes. Die zijn dik tevreden met hun bekende spirit animal. Maar wil Chantal hiermee niet ook iets meer zeggen over vrouwelijke onafhankelijkheid en is ze stiekem toch wat feministischer dan we dachten? Haar fans maakt het waarschijnlijk geen bal uit. Die letten alleen maar op de foute/fitte benen van Chantal.

Man Marco laat Chantal toch los in de natuur

We zien Chantal in de auto, met een onbekende eindbestemming en zonder goedkeuring van haar man. Zou het met carnaval te maken hebben en heeft Marco daarom toch maar toegezegd? Hij had er ook geen probleem mee dat ze ging slapen bij anderen, dus het koppel lijkt elkaar te vertrouwen. Wat Marco misschien wou voorkomen is dat Chantal überhaupt wegging als ze toch iets spannends aan had en wilde hij haar nog even helemaal voor zichzelf houden. Dat lijkt hem echter niet gelukt, maar ze komt vast in dezelfde panty en stoute attitude vast ook wel weer een keertje thuis. Bescherming lijkt deze stoere vrouw vooralsnog niet nodig te hebben met zo’n panty en wilde attitude!

Lees ookVideo: Chantal Janzen vanwege absurde gezinssituatie nu al oma

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!