Foto: Caroline Tensen is geen spat veranderd sinds jonge jaren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Caroline Tensen al wel eens gezien toen ze 25 was? Dat kan nu. Uit de oude doos trekt de presentatrice zomaar een foto vandaan en brengt zo haar volgers terug naar de jaren 80.

Caroline Tensen brengt haar volgers helemaal terug naar de jaren 80. Een tijd waarin nog bijna niemand van de presentatrice had gehoord. Een tijd van vreemde kapsels, vreemde foto’s en wilde feesten. Toen was Caroline 25. Inmiddels is ze bijna van pensioengerechtigde leeftijd, deze nog altijd mooie blondine. Ze denkt echter erg vaak terug aan die mooie tijd. Zo graag zelfs dat ze de foto’s op het web vereeuwigd. Op die manier raakt ze haar verleden tijd nooit meer kwijt en kan ze altijd nog terug gaan naar betere tijden. Periodes zonder pandemieën en hoge gasprijzen.

Caroline denkt terug aan mooie tijd

De foto’s post Caroline niet alleen als reminder voor haarzelf, maar ze wil haar volgers, jong en oud, ook terugbrengen naar die andere tijden. Een duidelijk doel geeft ze niet overigens, maar het lijkt erop dat ze wel een doel heeft. Zou het vermaak zijn? Of gewoon een keertje wat anders? Als je zo oud bent als Caroline heb je één voordeel ten opzichte van jonge Instagrammers: authentieke zwart wit foto’s die je kan delen. Caroline weet dit maar al te goed en maakt er zeker goed gebruik van.

Caroline met goede coupe

Niet alleen zag ze er ietsje jonger uit, maar haar kapsel was ook net wat anders. Nu heeft ze lang blond haar. Dat kapsel heeft ze eigenlijk al zolang we haar zien op tv, bijvoorbeeld bij de programma’s Eén tegen 50 en Eén tegen 100. Toen had ze een bobline. Eigenlijk is dat een kapsel wat in de jaren 20 vooral populair was onder de vrouw, maar Caroline kon het prima hebben in de jaren 80. Toch is het niet helemaal van deze tijd, dat type haardracht. Inmiddels is ze dan ook geswitcht en is weer helemaal bij de tijd.

Instagrammer inspiratieloos?

Had de inspirerende blondine even een moment waarin ze niet wist wat ze moest posten op haar Instagram? Het lijkt er wel op. En dan zijn die oude foto’s toch wel erg handig. We zijn benieuwd of ze een grote voorraad heeft aan oude, grappige foto’s, want die zijn zeker leuk om te zien en even een keer wat anders. In haar carrière is Caroline wel hard bezig om nieuwe kansen aan te grijpen. Niet langer geeft ze deelnemers de kans op het winnen van grote geldbedragen. Inmiddels heeft ze een switch gemaakt en geniet ze helemaal van het verbouwen van huizen.

Presentatrice begint opnieuw

Caroline start bij RTL namelijk met een helemaal nieuw woonprogramma. Sloper Tensen gaat aan de slag voor de zender met het programma Kopen of Slopen. Waar gaat dit programma precies over? De blondine gaat mensen helpen, samen met een team aan experts van makelaars om een geschikte woning te vinden. Vooral nu, in de huidige krappe woningmarkt, is er vast veel behoefte aan een programma als deze. Caroline helpt nog steeds erg graag! Dat is in de loop der jaren gelukkig niet veranderd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.