Foto: Beeldschone influencer Joy Bosz paradeert door Parijs in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Joy Bosz heeft heerlijk wat dagen in Parijs doorgebracht. En dat zag er toch een partij goed uit!

Joy Bosz laat doorschijnend jurkje maar al te graag zien

Met haar ontzettend mooie weet Joy Bosz haar fans weer een mooie dag te bezorgen. De knappe influencer was een aantal dagen in daar moet je wel het mooiste van het mooiste dragen. Parijs staat bekend als een echte modestad. Daar moet je als influencer wel even indruk maken. En dus deed Joy haar mooiste jurkje aan. Maar die scheen wel een klein beetje door. En daardoor viel de prachtige influencer juist nog veel meer op. Kijk maar mee naar de prachtige foto van Joy Bosz in haar strakke jurkje.

Lees ook: Foto: Joy Bosz verleidt volgers in doorschijnend bovenstukje met diepe inkijk

Joy Bosz deelt ook nog eens spannende video uit Parijs

Dit was echter niet de enige strakke outfit die Joy Bosz had meegenomen. Ze heeft het hele weekend rondgelopen in allerlei mooie pakjes. En daar hebben haar volgers natuurlijk ontzettend van kunnen genieten. De knappe blondine zorgt er wel voor dat haar fans de hele tijd verwend worden. Die krijgen namelijk foto na foto te zien van het prachtige van de influencer. Het is dan ook geen wonder dat Joy zo populair is online. De knappe dame weet namelijk heel erg goed hoe ze haar fans een beetje tevreden moet jouden.

De strakke pakjes van Joy Bosz

De zeer aantrekkelijke influencer weet altijd indruk te maken met haar prachtige pakjes. Dat kan ook haast niet anders, want de outfits die Joy aan heeft zien er altijd buitengewoon goed uit. De strakke pakjes die Joy draagt zorgen er meer dan eens voor dat haar fans met verbazing zitten te kijken. Die vragen zich met ieder kiekje af hoe het mogelijk is dat Joy nog mooier wordt. De prachtige influencer weet in ieder geval met haar outfits een hoop los te maken. Daarom scoren de foto’s van Joy Bosz ook zo goed. Ze weet namelijk precies wat het is dat haar volgers van haar willen zien.

Lees ook: Foto: Joy Bosz laat haar voor- én achterkant zien in

De prachtige appeltjes van Joy Bosz

De knappe influencer is de afgelopen weken in ieder geval flink aan het genieten als je haar Instagram pagina mag geloven. Zo was ze ook al te vinden op een appeltjes boomgaard. En daar plukte ze de hele tijd verse appeltjes om mee te nemen. Dat deed de knappe influencer natuurlijk in een ontzettend mooi pakje, waarbij je ook wel weer veel van haar verleidelijke kon zien. Zo weet Joy de foto voor iedereen weer leuk te houden. Met haar prachtige uiterlijk houdt Joy Bosz haar fans in ieder geval zeer tevreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!