Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende dame, die we kennen als Halina Reijn, deed precies dat.

Het strakke van Halina Reijn

Voordat we er verder op ingaan, laten we even het beeld voor ons nemen waar Halina ons op trakteert: een zichtbaar strakker dan voorheen, maar niet op de show-off manier die je zou verwachten van de standaard Instagram-influencer. Nee, bij Halina is er toch meer diepgang, ook in haar spieren. En net als bij haar rollen op het witte doek, zit daar dus ook een verhaal achter.

Lees ook: Foto: Halina Reijn trekt bijna alles uit tijdens heerlijk boottochtje
Halina heeft flink staan zweten in de sportschool

Dat verhaal deelde ze zelf dan ook in haar bijschrift. “De gezonde voeding van het dageen programma was de eerste stap.” En dan denk je natuurlijk meteen: een dieet alleen gaat het niet doen, toch? Dat Klopt. Halina gaat verder: “De tweede was het bijbehorende sportprogramma waarin je elke dag een uur actief bent.”.ch wel bijzonder. Heb je ooit eens geprobeerd om elke dag een uur te sporten? Dat is niet niks. Maar Halina deed het toch en de resultaten liegen er niet om!

Halina Reijn heeft een positieve mind-set

Dat Halina Reijn mooi is, weten we inmiddels wel, vanwege al die leuke foto’s. Maar wat misschien nog wel mooier is, dat is haar reflectie op het gehele proces van fitter worden. In plaats van een verslag over hoe zwaar het was of hoe ze zichzelf moest pushen tot het uiterste, zegt ze: “Verrassend genoeg werd ik daardoor energieker en fanatieker ipv vermoeider.” De sportschool, die volgens Halina vol zat met “onbegrijpelijke vleesetende apparaten en arrogante bodybuilders”, is een plek waar de meesten van ons wellicht gigantische drempels zien. Maar het werd voor Halina Reijn een veilige haven. Een plek niet om te vluchten, maar om te confronteren. En in die confrontatie vond ze niet alleen haar mentale kracht maar natuurlijk ook een stuk strakker ogend . Waar “een beetje” sporten wel niet goed voor is!

Lees ook: Foto: Halina Reijn deelt privé foto in

Halina Reijn geeft portie flinke motivatie

Dus de volgende keer dat je denkt dat je die extra push niet kunt geven of dat je niet naar de sportschool kunt gaan omdat het te intimiderend is, denk dan maar aan Halina Reijn. Die reis en transformatie kan jij ook meemaken, je moet het alleen wel willen. Wellicht hebben sommigen van ons niet die enorme wilskracht die Halina hier aan ons showt. Maar toch, voor die mensen: misschien zal dit net het duwtje zijn dat je nodig hebt om jezelf weer richting de sportschool te trappen. Op deze aardkloot, waar platforms als Instagram vaak een neppe wereld van perfectie laten zien, geeft Halina ons een ongefilterde, echte kijk op haar mentale en lichamelijke veranderingen. Zouden er meer moeten doen – plaatjes als dit worden een stuk mooier wanneer je voelt dat het dicht bij de realiteit staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!