Feline Gast is de geheime vriendin van voetballer Lars Veldwijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lars Veldwijk heeft misschien wel een nieuwe vriendin. De bekende voetballer lijkt weer een beetje geluk te hebben in de liefde. Dat gerucht kwam op gang na een erg interessante reactie op Instagram… 

Lars is sinds 15 november 2019 vrijgezel, toen het uit ging met zijn ex-vriendin Monica Geuze. Maar inmiddels is de bekende speler weer aan de haak geslagen. Tenminste, zo lijkt het wel. In het uiterste geheim heeft Lars namelijk gesprekken met niemand minder dan Feline Gast!

Lees ook: Mannen zijn massaal verliefd op Feline Gast (24) uit Love Island

Instagram detectives

Op het eerste ogenblik lijken Lars en Feline weinig met elkaar gemeen te hebben. Ze staan nooit met elkaar op de foto en worden nergens samen gespot. Tenzij je dieper gaat kijken. De Instagram detectives van het internet hebben namelijk iets bijzonders ontdekt. In een nieuwe foto die hij op Instagram plaatste staat hij met een wel heel schattig hondje op de foto. Een hondje, dat hij in de beschrijving de naam ‘Ice’ geeft. Nu is dat niet zo verdacht, tot je verder gaat scrollen in de comments.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lars Veldwijk (@larsveldwijk)

Wie goed oplet kan namelijk tussen alle opmerkingen een bijzondere naam tegenkomen. Namelijk die van Feline. Zij reageert op de foto met  ‘Ik wil credits voor deze naam meneer’. Feline heeft dus de naam van Lars zijn hondje bedacht. En dat betekent twee dingen. als eerste praten de twee dus met elkaar. En ten tweede hebben ze al zo’n hechte band, dat Feline de naam van Lars’ hondje mag bedenken. Het lijkt er dus op dat Lars een nieuwe vlam heeft!

Waar kennen we haar van?

Feline kennen we natuurlijk allemaal nog van het programma Love Island. Daar was ze een van de meest spraakmakende kandidaten, omdat bleek dat ze tijdens het programma nog steeds een relatie had met haar ex. En dat terwijl ze op zoek was naar een serieuze relatie. Waarschijnlijk heeft die relatie niet heel lang meer geduurd als ze het nu aanpapt met lars. Niet dat hij dat erg zal vinden. Na een lange relatie met Monica Geuze is hij ook toe aan wat nieuws.

Like Monica

Met Lars zijn ex Monica Geuze gaat het ook weer als vanouds goed. Ze is weer aan het daten en is momenteel bezig met haar nieuwe serie Like Monica. Daarin geeft ze haar fans een inkijkje in haar leven. Lars is zelf ook in de serie te zien, maar of dat met of zonder Feline is, dat is nog niet bekend. Het zou wel voor een mooie dosis drama zorgen tussen de drie. Al hoeft Feline zich geen zorgen te maken, ze kan zich namelijk makkelijk meten met Monica.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!