Feline Gast is de geheime vriendin van voetballer Lars Veldwijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lars Veldwijk heeft misschien wel een nieuwe vriendin. De bekende voetballer lijkt weer een beetje geluk te hebben in de liefde. Dat gerucht kwam op gang na een erg interessante reactie op Instagram… 

Lars is sinds 15 november 2019 vrijgezel, toen het uit ging met zijn ex-vriendin Monica Geuze. Maar inmiddels is de bekende speler weer aan de haak geslagen. Tenminste, zo lijkt het wel. In het uiterste geheim heeft Lars namelijk gesprekken met niemand minder dan Feline Gast!

Lees ook: Mannen zijn massaal verliefd op Feline Gast (24) uit Love Island
Instagram detectives

Op het eerste ogenblik lijken Lars en Feline weinig met elkaar gemeen te hebben. Ze staan nooit met elkaar op de foto en worden nergens samen gespot. Tenzij je dieper gaat kijken. De Instagram detectives van het internet hebben namelijk iets bijzonders ontdekt. In een nieuwe foto die hij op Instagram plaatste staat hij met een wel heel schattig hondje op de foto. Een hondje, dat hij in de beschrijving de naam ‘Ice’ geeft. Nu is dat niet zo verdacht, tot je verder gaat scrollen in de comments.
Wie goed oplet kan namelijk tussen alle opmerkingen een bijzondere naam tegenkomen. Namelijk die van Feline. Zij reageert op de foto met  ‘Ik wil credits voor deze naam meneer’. Feline heeft dus de naam van Lars zijn hondje bedacht. En dat betekent twee dingen. als eerste praten de twee dus met elkaar. En ten tweede hebben ze al zo’n hechte band, dat Feline de naam van Lars’ hondje mag bedenken. Het lijkt er dus op dat Lars een nieuwe vlam heeft!

Waar kennen we haar van?

Feline kennen we natuurlijk allemaal nog van het programma Love IslandDaar was ze een van de meest spraakmakende kandidaten, omdat bleek dat ze tijdens het programma nog steeds een relatie had met haar ex. En dat terwijl ze op zoek was naar een serieuze relatie. Waarschijnlijk heeft die relatie niet heel lang meer geduurd als ze het nu aanpapt met lars. Niet dat hij dat erg zal vinden. Na een lange relatie met Monica Geuze is hij ook toe aan wat nieuws.
Like Monica

Met Lars zijn ex Monica Geuze gaat het ook weer als vanouds goed. Ze is weer aan het daten en is momenteel bezig met haar nieuwe serie Like Monica. Daarin geeft ze haar fans een inkijkje in haar leven. Lars is zelf ook in de serie te zien, maar of dat met of zonder Feline is, dat is nog niet bekend. Het zou wel voor een mooie dosis drama zorgen tussen de drie. Al hoeft Feline zich geen zorgen te maken, ze kan zich namelijk makkelijk meten met Monica.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...