Is Jill Goede (22) de ‘onterechte’ winnares van Big Brother?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwste seizoen van Big Brother is na 100 dagen ten einde gekomen. Nederlandse Jill Goede is dé winnares van Big Brother 2021. In de laatste minuten van de finale spande het erom wie er ging winnen. Het stemmen ging zelfs zo hard dat de website overbelast raakte. Dit zorgde voor erg veel frustraties bij de Big Brother-fans.

Big Brother-fans woest

In de laatste minuten naar de finale toe steeg de spanning tot een hoogtepunt! Er kon gestemd worden via de website van Big Brother, maar deze raakte op het moment suprême overbelast. Jill Goede en haar Belgische concurrent Nick lagen nek aan nek toen de website er ineens uitknalde. Oneerlijk, volgens velen. Twitteraars noemen de uitslag ‘fake’, ‘een bittere pil’ en ‘onterecht’. Uiteindelijk komt de notaris met een oplossing: de winnaar werd bepaald aan de hand van de laatste tussenstand. Een lichte anticlimax, maar we hebben een winnaar: 22-jarige Jill Goede gaat er met de winst vandoor en neemt ruim 70.000 euro aan prijzengeld mee naar huis.

Lees ook WAT: Jill moet Big Brother verlaten door ziekenhuisbezoek

Jill Goede met nieuwe liefde Thomas?

Nu het Big Brother-avontuur er na 92 dagen opzit voor Jill (de blondine kwam iets ná de start van Big Brother pas het huis in), wil ze gewoon weer kunnen afspreken met familie en vrienden. Met ‘vrienden’ doelt Jill ongetwijfeld ook op oud-deelnemer Thomas. “Er zal tussen ons in ieder geval niks veranderen”, zegt ze over haar band met Thomas. De twee Big Brother-kandidaten hebben het vanaf het eerste moment goed met elkaar kunnen vinden. Het bleef niet alleen bij vriendschap, op dag 96 van de 100 pakte Thomas zijn kans en dook hij met Jill het bed in! Zou Jill na haar deelname aan First Dates en Big Brother de liefde hebben gevonden bij Thomas?

Nieuw seizoen Big Brother

Na de overwinning van Jill is het weer even afgelopen met Big Brother. Kunnen we ons opmaken voor een nieuw seizoen, of is het weer klaar met de realityshow? Het huis wordt naar verluid in ieder geval nog niet gesloopt. Big Brother was geen kijkcijferhit, het programma scoorde gemiddeld tussen de 300.000 en 600.000 kijkers per aflevering. “Die kijkcijfers zijn superfijn” vervolgd Jeroen. “Je kunt spreken van een bescheiden succes. Een nieuwe reeks zijn we zeker aan het onderzoeken, waarbij we goed zullen kijken naar alle lessen uit deze editie”. Ook bevestigd Jeroen Compeer dat het Big Brother huis nog niet gesloopt wordt. “Het huis blijft nog even staan, maar niet om snel weer bewoond te worden. Ik denk dat, als het terugkomt, de tijd daarvoor pas over een jaar rijp is.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.