Fajah Lourens openhartig over financiĆ«le mispeer: ‘Twee ton verlies gedraaid’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens vertelt in een podcast van FHM openhartig over een verlies van maar liefst twee ton…

In de podcast van FHM genaamd FHM’s Vrouwen aan de Top gaan presentatoren Chris Riemens en Ramon Vingerhoed in gesprek met vrouwen die op de FHM 500 lijst staan. Dit keer was het de beurt aan de knappe Fajah Lourens, ook wel bekend als Faya. Zo stond de brunette op de FHM cover in 2004. Dit was destijds het meest verkochte nummer ooit, met maar liefst vierenzeventigduizend exemplaren van de boekjes. Presentator Chris Riemens vertelt dat dit zijn eerste ervaring met het blad was en daar kreeg het destijds erg heet van. Zo stond Fajah in een spannende outfit op de cover te schitteren.

Fajah Lourens vertelt over succesvolle FHM cover

Tijdens de podcast gaan Fajah en Chris in gesprek over hoe ze is gekomen waar ze nu staat en over ondernemen. Fajah heeft geen makkelijke jeugd gehad en is al met de middelbare school gestopt in haar tweede jaar. Hiervoor kreeg ze een speciale uitzondering en Fajah ging werken bij een beachclub. Uiteindelijk ging ze ook zelf feesten geven en kwam ze hierdoor al op haar eenentwintigste in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden terecht. Vervolgens is Fajah Lourens gaan ondernemen en een boek gaan schrijven die erg succesvol was, en als nummer Ć©Ć©n op de bestseller lijst binnenkwam.

Fajah Lourens verliest twee ton door misstap

In de podcast van FHM vertelt Fajah Lourens over haar succesvolle carriĆØre als ondernemer. Toch gaat ook dit gepaard met tegenslagen en daar weet Fajah alles vanaf. Zo had Fajah een hele succesvolle kledinglijn met de Kruidvat. De kleding die Fajah verkocht vloog van de toonbank af, en daarom besloot Fajah ook zelf een kledinglijn te starten. Toen kwam ze erachter dat dit helemaal niet haar passie of droom is. Uiteindelijk heeft haar eigen kleding lijn haar twee ton gekost en heel veel stress opgeleverd. Bekijk hier het fragment waarin Fajah Lourens vertelt over haar grote geld verlies. Nu is Fajah op dit moment gelukkig bezig met dingen die ze wel Ć©cht leuk vindt en ze verklapt iets over een theatertour van haarzelf. Er zijn al concrete plannen. Zo gaat Fajah iets doen of laten zien, waar ze eerder al succes mee heeft gehad. Hiermee wil Fajah laten zien dat alles mogelijk is als je erop focust. Dat gaat met de mannen nog niet erg goed, want ze focust steeds op foute mannen. Hier moet Fajah dus nog wel even verandering in brengen vertelt ze zelf.

Fajah Lourens wil bedrijf voor bizar bedrag verkopen

Volgens de brunette is het nu haar tijd om het andere mensen te leren. Zo heeft Fajah veel geleerd over de psychologie van mensen en dat is een soort passie geworden. Het uiteindelijke doel van Fajah haar onderneming is erg groot. Zo wil de onderneemster uiteindelijk haar bedrijf heel groot maken en verkopen voor een bedrag, van maar liefst, tussen de vijftig en honderd miljoen euro. Als dat lukt zit Fajah dus wel lekker gebakken voor de rest van haar leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nĆŗ al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!