Dit moet je weten over Youtube-ster Meisje Djamila!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Djamila Verhoef, beter bekend als MeisjeDjamila, kan je kennen van haar gelijknamige YouTubekanaal. Deze dame behoort tot de grootste en meest bekende YouTubers van ons land. Ze is zelfs de grootste Nederlandstalige vrouw op het videoplatform! Op haar YouTubekanaal maakt ze al sinds 2013 filmpjes waarin ze onder andere producten test en proefjes doet. Haar (vooral) jonge doelgroep weet deze beeldschone en dolenthousiaste vlogster goed te vinden: ze heeft inmiddels ruim 1 miljoen abonnees op haar kanaal!

Meisje Djamila is ondernemend voor haar leeftijd

MeisjeDjamila heeft er op 29-jarige leeftijd al een hele carrière opzitten! Naast haar bestaan als YouTuber noemt ze zichzelf ook zangeres en actrice. In 2017 bracht de jonge onderneemster haar eerste muziekalbum uit. Hierna volgden nog een aantal andere nummers, waaronder de titelsong voor een film! Behalve dat ze haar eigen video’s maakt op YouTube zet de influencer ook regelmatig filmpjes op TikTok. Ze heeft ook op dat platform meer dan een miljoen volgers!

MeisjeDjamila in MisFit

In 2017 kwam de Nederlandse komediefilm Misfit uit, waarin Meisje Djamila de hoofdrol van Julia speelde. Hier is het alleen niet bij gebleven! Twee jaar later volgde er een tweede deel van de film, waarin ze wederom dezelfde hoofdrol in mocht vullen. Ook deze film bleek een groot succes te zijn. Je raadt het al: er volgde nog een derde deel! Binnenkort breidt Djamila de MisFit-‘universe’ ook nog eens uit met een serie!

Het mysterie rond de achternaam van Djamila

Djamila is erg gesteld op haar privacy. Al haar volgers kennen haar als MeisjeDjamila en de influencer zegt dat voldoende te vinden. Haar achternaam was jaren een mysterie. Inmiddels weten de meeste fans dat Djamila Verhoef heet met haar achternaam. Ook kan je weinig vinden over haar verdere privéleven, zo is er (helaas) niks bekend over haar liefdesleven. Wat ze wel graag deelt zijn haar reizen naar de Verenigde Staten. Ze heeft een dubbel paspoort en reist daarom veel heen en weer tussen Texas en Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.