Is Miljuschka nog geloofwaardig? Dit is haar reactie op Instagram

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen deelt op haar Instagram vaak de inmiddels beroemde #eerlijke foto’s. Hiermee wil ze laten zien dat elk lichaam mooi is – dik of dun, het maakt niet uit volgens de tv-kok. Dat dit niet helemaal een match is met haar nieuwe tv-programma Obese, waarin mensen hulp krijgen bij afvallen, kan ze zelf ook wel begrijpen. Toch wil de presentatrice benadrukken dat het programma tegenwoordig een nieuwe opzet heeft, die beter bij haar eigen visie op gewicht past. In tegenstelling tot eerdere seizoenen ligt de focus in Obese nu meer op of de deelnemers lekker in hun vel zitten, hoe groot dat vel ook is. Het getal op de weegschaal maakt minder uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Ervaringsdeskundige Miljuschka

In de nieuwe opzet van het programma wordt dus niet meer gehamerd op het verliezen van kilo’s. Miljuschka zelf zegt uit ervaring te kunnen spreken. Vanwege haar werk begrijpt ze goed hoe je de hele dag verleid kan worden door lekker eten. Volgens de 24Kitchen-ster is het afvallen dus ook een emotioneel proces. Hiervoor zal dit seizoen sowieso meer aandacht zijn, claimt ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

De serie body confidence op Videoland

In het najaar van vorig jaar kwam haar serie body confidence uit op Videoland. Hierin liet ze zien dat je je niet hoeft te schamen voor je eigen lichaam. De nieuwe opzet van Obese past hier perfect bij volgens Peter van der Vorst, de programmadirecteur van RTL. De nadruk ligt nu meer op het veranderen van je lifestyle op lange termijn.  Ook zullen de nieuwe kandidaten geen ernstig overgewicht hebben, de kans op blijvend succes bleek te klein bij deze kandidaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Vorig artikelMaak kennis met NOS-presentatrice Milou Stoop
Volgend artikelDit moet je weten over Youtube-ster Meisje Djamila!