Dit is waarom je goed op beeldschone atlete Eveline Saalberg (25) moet letten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eveline Saalberg is een opkomend atlete die al heel erg veel van zichzelf laat zien. En dan niet alleen op atletisch gebied…

Atlete Eveline Saalberg laat zich trots zien

Het is goed dat je de komende tijd op de atlete Eveline Saalberg gaat letten. Deze dame laat namelijk iedereen glimlachen van haar mooie foto’s. De atlete doet voornamelijk de 400 meter en is nogal opkomend binnen de sportwereld. Ze zal de komende jaren waarschijnlijk veel in het nieuws zijn vanwege haar atletische prestaties. Maar waar je mensen minder over hoort, zijn haar geweldige foto’s. Want Eveline deelt vele van haar leven met de online wereld. En dat is ook juist heel erg leuk om naar te kijken. Neem hieronder dus snel een kijkje naar de foto’s van Eveline en laat je verbazen door deze mooie verschijning.

De vrolijke lach van Eveline Saalberg

Als er iets is wat meteen opvalt aan de atlete, dan is het wel haar mooie lach. De glimlach van Eveline is genoeg om de koudste winterdag weer warm aan te laten voelen. De brunette weet met haar lach de harten van haar volgers enorm te doen smelten. En dat is natuurlijk zeer fijn. De foto’s van Eveline maken zo een hoop mensen gelukkig. De spontane dame staat altijd zo vrolijk op de foto dat je meteen fan bent van de atlete na het zien van haar kiekjes. Eveline Saalberg weet met haar mooie foto’s gelijk mensen aan zich te binden. Ze krijgt vanwege haar mooie foto’s al een tijdje gestaag nieuwe fans erbij. En die zijn natuurlijk helemaal in hun nopjes met al die mooie plaatjes van de atlete.

Tijdens haar races draagt Eveline Saalberg bijzondere pakjes

Iedereen die wel eens een atletiek wedstrijd heeft gevolgd, weet dat de pakjes die daar gedragen worden, nogal aan de kleine kant zijn. Met Eveline is dat absoluut geen uitzondering. De vrolijke brunette draagt tijdens haar wedstrijden ook pakjes waar je als fan alleen maar van kan genieten. De contouren van Eveline zijn ook erg goed zichtbaar. Misschien dat ze de pakjes van de atletes ooit een keer minder strak zullen maken, maar voor nu lijkt dat absoluut nog niet het geval. Gelukkig maar, want zo kan je nog best lang genieten van de sport, op meer manieren dan één. Met haar indrukwekkende pakje weet Eveline Saalberg haar volgers weer flink blij te maken.

Ook naast de baan blijft Eveline Saalberg sportief

Als Eveline niet op de baan aan het sprinten is, dan is ze wel op andere manieren bezig met sporten. Ze moet er natuurlijk wel voor zorgen dat ze in de absolute topconditie blijft. En dat doet ze door andere sportieve dingen te ondernemen. Zo zit Eveline graag op een fiets. Met het fietsen weet ze niet alleen haar beenspieren te trainen, maar ook haar uithoudingsvermogen te vergroten. En dan ziet ze er ook nog eens goed uit terwijl ze dat doet. Deze sporter kan het ook allemaal.Haar volgers kunnen ook niet wachten tot de volgende sportieve foto met hen gedeeld zal worden.

Op Instagram kan je meer zien van Eveline Saalberg

Kan je nou geen genoegen krijgen van Eveline? Dan kan je op Instagram nog veel meer zien van deze brunette. Daar plaatst ze namelijk al haar leuke plaatjes van de atletiekbaan en daarbuiten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!