Deze vrijgezelle vrouwen vieren vandaag Singles’ Day

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Puck Moonen vrijgezel Singles Day

Het is 11 november, en dat vieren we! Nee, niet met één of ander carnavalsfeest, maar Singles’ Day! Het is de Aziatische tegenhanger van Black Friday – een dag waarop Noord Amerikanen, en Europeanen inmiddels trouwens ook, hun belangrijkste najaarsinkopen doen. Ze hebben het daar in ’t oosten echter beter bekeken dan ‘wij’: op Singles’ Day koop je namelijk een cadeautje voor jezelf, om te vieren dat je single bent.

Vrij van vervelende verplichtingen, schoonfamiliebezoekjes, commentaar op je voetbalkijkgedrag… da’s iets om te vieren, toch? Dat doe je natuurlijk samen met de Nederlands mooiste vrijgezelle vrouwen!

Driftig shoppen

De bezoekjes aan Bol.com, Amazon en AliExpress laten we aan jullie over. Plunder je spaarpot, en laat je naasten lekker links liggen. Vandaag denk je namelijk alleen aan jezelf. En wij denken óók aan jou. Geen zorgen, niet op die manier.

We willen jouw Singles’ Day gewoon nóg mooier maken door de fijnste Nederlandse single ladies op ’n rijtje te zetten. Ook zij komen namelijk, net als jij, thuis in een lege woonkamer. Wees dus niet bedroefd: je hebt iets gemeen met deze bloedmooie vrouwen! Beloof ons wel dat je ze nu niet meteen gaat bestoken met enge DMs vol oneerbare verzoeken. Die bewaar je maar tot morgen. Vandaag is het Singles’ Day, ook voor hen. Vier die vrijheid!

Puck Moonen

Puck Moonen is niet alleen één van de meest begeerde singles, maar ook één van de meest begeerde vrouwen van ons land. Wie deze sportieve blondine wil schaken moet echter van goede huize komen, en niet vies zijn van een beetje concurrentie. Zo smeekt DJ Nicky Romero al maanden om een date met Puck, maar zit hij nog steeds in die oh zo oncomfortabele ‘friendzone’!

Yolanthe

Yolanthe is als dat ongrijpbare droomhuis waar altijd mensen in woonden, maar ineens voor een mooie prijs te koop staat. Er liggen vast meer kapers op de kust, maar een kijkavond aanvragen kan nooit kwaad, toch? Wie weet zit je volgend jaar op Singles’ Day gewoon met Yo op de bank! En als het niet bij Yolanthe lukt, kan je het altijd nog bij één van haar honderd zussen proberen…

Jackie Groenen

Oké, deze is niet helemaal eerlijk. Er gaan namelijk geruchten dat Jackie Groenen sinds kort een ‘soort van’ relatie heeft. Maar omdat er nog geen officieel labeltje aan hangt, staat de blonde voetbalster misschien nog open voor andere suggesties.

Famke Louise

Famke Louise is echt een buitenkansje. Ze heeft namelijk alleen nog maar relaties met Youtubers en Rappers gehad. Een glimp van een echte man die z’n zaakjes op orde heeft moet haar hoofd dus wel op hol doen slaan. Waar wacht je nog op?

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten