Expeditie Robinson: Yvette en Shary-An naar Valsspelerseiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor je wekelijkse dosis Expeditie Robinson-nieuws. Om de aflevering kort samen te vatten, gebruiken we de woorden van eindbaas Rob Geus: man, man, man. Want sommige dingen die gebeurden; die snapten wij niet helemaal. Hoog tijd om een nieuw eiland te introduceren: Valsspelerseiland.

Het is pas valsspelen als je wordt betrapt

Dat het doel de middelen heiligt, lijkt niet alleen een goede regel voor bij Monopoly, maar ook bij Expeditie Robinson. Deze aflevering werd er links en rechts namelijk voldoende gesjoemeld. En dan niet op de manier die Eva Koremandie een mee probeerde te smokkelen op expeditie – gehoopt had.

Nee, er waren een aantal curieuze momenten deze aflevering. Het begon met een heuse aanval op Tim, die kosten wat kost de immuniteitsproef niet mocht winnen. Beetje flauw, zo met zijn allen op tegen de ouwe motormuis. Gelukkig wist Tim toch naar de overwinning te snellen.

De proef op finalisten-eiland spande de kroon. Shary-An en Tim moesten hun benen zo lang mogelijk omhoog houden – om te voorkomen dat ze een emmer water over zich heen kregen- en teruggestuurd werden naar Fien-haar-listen-eiland. Maar het had er heel erg de schijn van dat de zangeres helemaal niet met de voetjes van de vloer hoefde; zoals ook te zien is op onderstaande foto. Uiterst curieus, als je het ons vraagt.

Dat was niet het enige moment dat de kandidaten buiten hun boekje gingen. Ook Yvette Broch deed even goed haar best. Bij de immuniteitsproef liet ze heel ongelukkig haar blokkentoren vallen. Maar ze begon niet met de wederopbouw, alvorens haar draaiplateau nog een flinke zwiep mee te geven. Foei, foei Yvette!

Vies spel

Natuurlijk hoort een beetje ellebogenwerk gewoon bij het spel. De vele bondjes, het hoogverraad en de bloedstollende Eiland-raden zijn juist wat het spel zo leuk maakt. Maar sommige vormen van valsspelen kunnen gewoon echt niet door de beugel en dienen bestraft te worden.

De eerste twee expeditie-deelnemers die we richting Cheater Island kunnen sturen zijn dus wel bekend: Yvette en Shary-An. En het is maar de vraag of alles op dit nieuwe eiland zo braaf zal verlopen. Nadat Shary-An al bekende dat ze wel een keertje met Eva K. zou willen zoenen, gaat ze nu wellicht wel haar pijlen op een nieuw doelwit richten. En dat terwijl Shary-An gewoon een relatie heeft.

Cheater Island

Gelukkig voor de dames zullen ze niet de enige zijn op Cheater Island. Bij hun aankomst wacht juist een heel warm ontvangst. Diverse BN’ers, waaronder Marco Borsato, Ruud Gullit en Georgina Verbaan, hebben in het verleden wel eens buiten het potje gepist en zouden dus niet misstaan als Eilandbewoners.

Voor dit seizoen van Expeditie komt dit geniale idee helaas te laat, dus voor nu moeten we roeien met de riemen die we hebben. En nu Fien Vermeulen vakkundig de expeditie uitgestuurd is door Mariana, is het maar afwachten wat ze volgende week voor ons in petto heeft. Geen idee hoe het met jou is, maar wij kijken er reikhalzend naar uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.