Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara laat in een video zien dat ze niks aanheeft in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

De blonde influencer Lies Zhara heeft een zeer bijzondere video op haar Instagrampagina geplaatst. Ze filmt zichzelf terwijl ze zonder kleding in bed ligt. Helaas filmt ze natuurlijk niet alles, maar zien we toch wel veel. Daarnaast ligt ze ook niet alleen in bed. Er ligt namelijk nog een hondje in haar bed. Menig man zal flink jaloers zijn op dit hondje, want zeg nou eerlijk, wie zou niet naast deze prachtige verschijning in bed willen liggen. Lies ziet er erg goed uit en staat natuurlijk bekend om haar pluspunten. Bekijk de foto van Lies hieronder op de achterkant van de telefoon van Lies!

Lies Zhara

Lies Zhara deelt prachtige vakantiebeelden

Lies Zhara staat natuurlijk bekend om haar prachtige vormen. Hier deelt ze dan ook geweldige foto’s van, vooral als ze op vakantie is. Zo is ze een tijdje geleden op vakantie geweest in Curaçao. Hier deelde ze maar liefst 190 foto’s van. Dit waren zeker niet de minste foto’s. Nu is ze onlangs ook naar Egypte gegaan samen met Sean Demmers. Ook hier deelde ze een aantal prachtige foto’s van. Ze weet natuurlijk ook wel dat haar volgers hier wat prachtige plaatjes van verwachten en dan met name van haar kanonnen.

Meer zien van Lies Zhara doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blonde influencer? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine de mooiste foto’s van zichzelf van onder andere samenwerkingen met bedrijven. Hier zet ze zichzelf en het product natuurlijk zo goed mogelijk op. Ook geeft ze je veel kiekjes in haar privéleven. Ze weet precies hoe ze haar volgers moet verwennen met haar grote pluspunten. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!